Polska "Policja"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NoviAMG · Opublikowano
Raczej nie powinno być problemu, tylko trzeba corecyclerem zeskanować rdzenie, lub jak będziesz miał Asusa z sp prediction to wyczuć nastawy jakie płyta przewiduje dla rdzeni. Powiem szczerze, to jest multum zabawy, kiedyś mając 5900x, bawiłem się co względem tego co hydra pokazywała, ale to nadal była walka ... -
Przez leelooo · Opublikowano
hydro podesłał fotke z imprezy zaraportuj go tia jasne przymusowo, przeciez wiemy ze poległes merytorycznie z politycznym i musiałes zawijac no nie? w sumie to jak lab, ja nie widze roznicy -
Przez bourne2008 · Opublikowano
Nie będzie zaskoczeniem jeśli napiszę, że ten beta bios działa... bez problemu. Widocznie jestem farciarzem. Nie mam zielonego pojęcia jak działa to "Core Tuning Config for Gaming". Na każdym profilu (Auto, Legacy, 1, 2) następuje przetrenowanie pamięci i tyle. Różnice w AIDA64 są w granicach błędu pomiarowego. Latency (57ns) takie samo jak w ostatnim stabilnym biosie. EXPO działa od strzała. Nie widzę też żadnego wpływu na benchmarki czy proste gry. Być może jest to skierowane dla procków z serii 9xxx ??? Ja mam 7900 więc nie sprawdzę. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Umiem, umiem :). Dziś mi się nie chce, ale wrzucę wynik z 10tki świeżej, żeby nie wyglądać tak blado haha xd
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi