Problem z bezpiecznym rozruchem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Totek · Opublikowano
Może dopracowali proces i teraz lepszy krzem idzie w rdzenie. Mój 5080 Windforce robi 3200MHz bez ruszania napięcia, w Cyberku dobija do 350W przy DLAA, najwięcej w Steel Nomad 380W widziałem, ale dopiero w furmarku dobije do 400W. W innych grach kręci w okolicach 300W. Wydajność się zgadza w porównaniu do innych wyników z forum czy YT, a produ o 30-40W mniej idzie. Butowałem kartę na różne sposoby i nie weźmie więcej prądu a wydajność robi. Nawet nie ma sensu biosu zmieniać. -
Przez CryptTM · Opublikowano
Obecnie Warhammer 40,000 Space Marine. Kurde, tak z głupia odpaliłem i ani się obejrzałem i całą grę przeszedłem Nie a to tamto, kupujemy 2 i gramy dalej -
Przez Hard Reset · Opublikowano
Tez mam Pulsa, super cicha karta, na jakich pamięciach trafiłeś? Mój na hynixach. -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
root /custom room = brak mozliwosci korzystania w serwisach bankowych i takich scisne weryfikacyjnych. musisz wgrać eee jak to sie nazywalo... ... cos z integralnoscią urzadzenia i ukryciem modułu roota mozesz to zrobic np magisk enforce /blacklist/shamiko ale procedura jest skomplikowana -
Przez sideband · Opublikowano
Wszystko zależy w jakiej rozdzielczości działa jak 1440p i to tak nie będzie mocnego grzania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi