Niski flow rate?!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kyle · Opublikowano
Pewien dżentelmen raczył mnie informacją, że 1229ccm benzyna 80 koni mechanicznych w Opel Corsa D, to są mało żywotne silniki - prawda, czy fałsz? -
Przez Dawid91 · Opublikowano
Dziękuję za odpowiedź Wszystkie temperatury sprawdzałem przy pomocy OCCT (robiłem też testy) Laptop przechodzi nawet najcięższe testy. Ładowarka również przechodzi wszystkie testy. Temperatury są w normie. Sterowniki mam najnowsze zaktualizowane przy pomocy aplikacji MyASUS. ( na oficjalnej stronie asus'a są te same sterowniki) Jedynie nie jestem w stanie korzystać z internetu za pomocą kabla ; / Zastanawiam się czy nie jest uszkodzone coś sprzętowo np płyta główna ; / -
Przez bleidd · Opublikowano
https://pl.aliexpress.com/item/1005009852982632.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.70df1c24fyomcw&gatewayAdapt=glo2pol ale zdjęcia na sobie mi się nie chce robić -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Może i ma, ale ma też inne wydatki Łatwiej obejść zakaz palenia czy picia, a jednak dzieci nie robią tego masowo. Jak to się dzieje? MAGIA! Ale już internetowi znawcy dziecięcej psychiki wiedza, że WSZYSCY to będą masowo obchodzić. Dajcie sobie panowie znafcy na wstrzymanie. Nie będzie tak wielu odbiorców to i pato kontent trochę wymrze. Same plusy. Tylko wy narzekacie. Znowu. -
Przez bergercs · Opublikowano
Trzynastolatek jest na tyle "duży", że powinien mieć smartfon, aby się skomunikować ze znajomymi lub rodzicami, ale zbyt malo rozgarnięty, żeby nie wierzyć w duperele z netu. I po to tworzy się te przepisy.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi