Bicie rekordu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Rico650 · Opublikowano
No trzeba spłukać, aczkolwiek teraz samochody są mocno zabudowane od spodu plastikami i to właśnie pod nimi siedzi najwięcej piachu i syfu, nie mówiąc już o nadkolach ile tam tego włazi a jak jest jeszcze gąbka to idzie z niej wycisnąć wodę po zimie. Wiem coś o tym bo miałem niedawno zabezpieczane podwozie antykorozyjnie w swoim samochodzie. Jedyna rada na to, to właśnie zrobić konserwację podwozia, z tym że trochę to kosztuje ale moim zdaniem warto. -
Przez Lyman66 · Opublikowano
Skąd to info że miały być zagadki jak w 1 czy 2? Jakieś argumenty czemu sekcje z Leonem nie są dobre dla serii? -
Przez Eltik · Opublikowano
tylko wiecie mnie wku..bo teraz to on mysli ze jest profesorem w dziedzinie seksu i poznawania lasek bo kazdej bylo z nim dobrze i uwaza sie za niewiadomo kogo dodam ze kazda to samotna mama -
Przez hwdp43 · Opublikowano
pewnie wiekszosc z nich ma pisowskie wizy -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Ciekawa informacja! Zapytałem inżynierów BMW w tej sprawie gdy to sprawdzałem te kilka lat temu i potwierdzili mi, że moje przypuszczenia co do używania silnika w trybie "wstecznym" są słuszne, ale teraz myślę sobie, że przynajmniej na postoju mogą używać tego trzeciego trybu, bo rzeczywiście przez kilkadziesiąt sekund auto nie ma zaciśniętych hamulców po zatrzymaniu w trybie B i da się go trochę "bujać".
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi