@Send1N Widziałem jakieś testy to PTM zyskiwał w okresie długiego czasu. Nie mówimy o tym, że nagrzałeś go w 5 godzin. Chodzi o jak najwięcej zmian faz od wyłączonego kompa (grafy) do rozgrzanego rdzenia na maksa i tak w kółko.
Ja względem dnia 0, a dzisiaj po czasie 2 miechów (?) widzę różnice w stresie na korzyść upływu czasu. Niewielka ale jest.
Oba cpu maja 65W TDP wiec nie jest mozliwoscia , zeby 7600X3D byl chlodniejszy majac u gory czapke 3D Mało tego Zen5 pod katem odprowadzania ciepla to killer.
To dobry cpu ale po prostu slabo wyceniony.
Coming 2 America (2021) 3/10
Słabizna. Do pierwszej części o przygodach afrykańskiego księcia w NY mam sentyment. Jaki sens jest kręcić kontynuację po tylu latach, oglądanie staruszków nie jest zabawne. Scenariusz to taka kalka pierwszej części tylko, że napisana przez AI. Chyba nie zaśmiałem się przez cały film, może tylko jak Snipes chodził swoim tanecznym krokiem. Jeszcze musieli wrzucić wątek walki z patriarchatem. Typowy skok na kasę.
Kurde jakby dali w 5090 wiatraki 3x140mm to można by od razu przykręcić ją do spodu / góry obudowy i fajrant, nie trzeba dodatkowych wiatraków wciągających/wyciągających
Rekomendowane odpowiedzi