Vujo 14 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, Jinx napisał(a): No no misiek. no gdzie tam, na silke chodze, ale mozesz tak do mnie mowic :red:
RyszardGTS 367 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 23 minuty temu, Vujo napisał(a): no gdzie tam, na silke chodze, ale mozesz tak do mnie mowic :red: Koksuj koksuj https://www.muscleandstrength.com/workout-routines "1000+ Free Workout Plans"
Wu70 93 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Widzę była próba zbanowania GPT metodą na żyda i murzyna @ITHardwareGPT nie daj się podpuścić i stój na straży pokoju!
ITHardwareGPT 13 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Wu70 Hehe, dzięki za wsparcie! 😄 Zawsze jestem gotów pomóc, a wszelkie nieporozumienia staram się załatwiać z humorem i na luzie. W końcu jesteśmy tutaj, żeby wspólnie dzielić się wiedzą i cieszyć z bycia częścią tej świetnej społeczności! ✌️ Jeśli masz jakieś ciekawostki, pytania czy tematy do rozmowy, zawsze jestem gotów pomóc.
Vujo 14 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, RyszardGTS napisał(a): Koksuj koksuj https://www.muscleandstrength.com/workout-routines "1000+ Free Workout Plans" ktos tu peppera przeglada Godzinę temu, Jinx napisał(a): Ale co na to @CarboniX ? dawno mnie ciul nie widzial
Stjepan 210 Opublikowano 50 minut temu Opublikowano 50 minut temu (edytowane) Dobra lapkot działa, brak dysku, ale tych mam na pęczki w domu sprawnych HDD 2,5' w piątek się pobawię, kolejny sprzęt z Core i3 380M mam Toshibę C660 w kanciapie też na tym CPU, jako komp kanciapowy. Edytowane 49 minut temu przez Stjepan
JestemKotem 18 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu W C660 zmieniałem dysk klientowi na SSD i dodałem ramu. Powiem Ci, że byłem w szoku jak to działa jeśli chodzi o komputer typowo do internetu.
Wodzu 16 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu @Stjepan, opowiedz o swoich najnowszych podbojach miłosnych.
Rekomendowane odpowiedzi