Komputer tylko do cs2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Tomek1623 · Opublikowano
Najlepiej wyglądający dualsense moim zdaniem, petarda! -
Przez Eltik · Opublikowano
ja niczego ani nikogo nie bronie ale np DLSS bardzo dobrze sie sprawdza tam gdzie jest duzo roslinnosci, powoduje ze pozbywamy sie tego strasznego migotania tych drobnych listkow ale juz druciki w siatce czy jakies kable gorzej wygladaja -
Przez userKAMIL · Opublikowano
Tak, tak wiem psuje rynek i wiesz co? Jest wszystko jedno puki u mnie lata to na full w 60FPS. Bawię się swietnie i nie mam zamiaru tego zmieniać bo komuś innemu jest „przykro” 😅 -
Przez lukadd · Opublikowano
Na steam 79% pozytywów. Gracze to jednak nie są wybredni A co do wydajności na 4090 to ta gierka przy tej oprawie to powinna lekko latać 100fps+ w 4k z DLAA na ultra A nie dopiero po włączeniu DLSS-Q i jeszcze do tego generator klatek Nie wspominając już o stutterze i tonie innych bugów i niedopracowań jakie są w tej grze na premierę. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Jakby to była bzdura to byś się ty i inni tak nie gotowali na wspomnienie o nich. A tak nie jest bo oni są w tym temacie skuteczni. Możesz sobie zaprzeczać rzeczywistości. Nie jestem zdziwiony, nie pierwszy raz to robisz. Tutaj zaklęcia "głupi katole" nie działają. Deal with it Czyli to co napisałem. A to już twoje zdanie, które nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości. Możesz sobie zerknąć na stronę. Są tam projekty ustaw i różne inne akcje jakie robili.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi