Samsung a13
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
W porównaniu do referenta r9 290x z turbiną to chyba wszystkie inne nie były głośne -
Przez TheMr. · Opublikowano
Oj to się Trumpek wkurzy. To mamy Francję, UK, Niemcy, Norwegie, Danie, Szwecję. Ktoś jeszcze liczy się w Europie? -
Przez Vulc · Opublikowano
Z jednej strony szkoda, bo Sands of Time to fantastyczna gra, która jednak już zauważalnie się zestarzała. Z drugiej jeśli nawet dla Ubi poziom rimejku nie był wystarczający (a wiemy co ta firma potrafiła wypuszczać na rynek), to raczej nie ma czego żałować. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Nie, w CSa nie gra się w 1080p. 40% to 1024x768, 40% to 1280x960, 10% 1280x720. 1080p gra 2% graczy na pro scenie, i tyle samo normalnych. 27 1440p w OLED to nadal topka w swojej sferze. Masz monitor 49" 21:9 z 500 Hz? Dodatkowo użytkowników 49" masz parokrotnie mniej niż 27". 27" będzie topką przez najbliższe kilka lat. No miał, a obecnie masz G-sync, ULMB, 500 Hz, panel OLED, 300 cd jasność, AI, mat/glossy finish, i inne duperele - to nadal są rzeczy z topki, których nie ma w takiej jakości jak paneli poniżej topki. Żaden monitor nie oferuje 500-540 Hz z takimi a nie innymi wejściami (DP 2.1a), dlatego topka kosztuje tyle ile kosztuje. Chcesz monitor z DP 1.4, DSC, 360/240 Hz i gorszej jakości "features" masz monitory po 1800-2500 zł. No tak, i nie mają połowy rzeczy które mają monitory z topki. Dlatego kosztują połowę mniej. Nie wiem ile elektronika jest droższa, bo to wróżenie z fusów. Ja mam problem z tylko z przelicznikiem z dolara/euro - niczym więcej. MSRP jest ustalone na 899$ w przypadku MSI - a oni wystawiają monitor za 5199 zł. Tutaj jest problem. Sam ekran OLEDowy do mojego ZenBooka kosztuje 399€ - https://en.accessoires-asus.com/laptop/lcd-panel/14-inch/asus-14-inch-oled-glossy-screen-64093-126930.htm#um3406ka a Asus sprzedaje całego laptopa za 800€ Ekran to połowa ceny. Na częściach oczywiście też zarabiają. Jeśli przejście z 3rd gen panelu na 3.5 + masa dodatków kosztuje 100$ więcej to mogę powiedzieć powodzenia, bo z pewnością nie jest to 100$.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi