Ryzen 9950X nagrzewa się pod obciążeniem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez uher200888 · Opublikowano
Wszystko zależy jaki monitor obecnie posiadasz i jaki chcesz kupić... Jak tylko do gier to wystarczy nawet 7500f, a jak poza grami jest coś jeszcze można rozważyć 7700. Pod 7800xt celowałbym w monitor 27/2k/144-165hz. Zasilacz spokojnie da rade. Jak rozumiem masz taki? Czy chcesz kupić? Co za obudowe i ssd masz? Jak rozumiem gpu już masz więc kwota 5500 na pozostałe podzespoły? https://proline.pl/koszyk/d1115c57 -
Przez azgan · Opublikowano
Nie całego bo skupiłem się na fabule i po zaliczeniu paru zadań pobocznych stwierdziłem że nie chcę ich robić. Niecałe 13h mam na liczniku to mniej niż Ty zanim dotarłeś do tej pierwszej wiochy Tutaj nie ma żadnej esencji, to tak jakbyś doszukiwał się głębi w czyszczeniu znaczników na mapie w tytułach od Ubi. W poprzednich S.T.A.L.K.E.Rach miałem nastukane setki godzin dla porównania. Już wolę pograć w Metro Exodus gdzie mam na liczniku znacznie więcej godzin -
Przez Kadajo · Opublikowano
Niektórzy grają byle tylko odhaczyć i nic więcej. Za miesiąc nawet nie pamiętają, o czym była gra. Takie konsumowanie bez namysłu. Absolutnie nie ma możliwości, aby wydobyć z takiego tytułu esencje grając w ten sposób. Tak to można podejść do DOOM'a albo NFS. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Przeczytałem całe, nic w nim nie ma - tylko ogólnikowe bzdury. ponadto, od kiedy to mielibyśmy słuchać księży w kwestiach prawa?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi