-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Ja niezbyt. Coś tam się zmienia, ale nie czuje się koksem. Mam 33 lvl, lepszy sprzęt i większe cyferki, ale na części przeciwników z początku gry progres jest ledwo odczuwalny. Scaling faktycznie istnieje, tylko najwyraźniej nie działa wszędzie tak samo. U Ciebie może być po prostu większa różnica między poziomem Coena a poziomem przeciwników. Przeszukałem neta i z Reddit kilka cytatów: "Actually absurd how overly confident some of these wrong answers are. Yes, there is health scaling with your level as WELL AS zones where there is a sort of minimum level of the enemies in that region. All you need to do is play the home sweet home quest and you'll see the issue with it." Health Scaling "I'm still killing wolves in about 5-6 hits” "Yes there is scaling. F king wolves are a prime example. I started the game needing 5-7 hits on a single wolf. Found a sword, that came down to 3-4 hits. Now im fully decked out in legendaries, came back to the first zone, need ~7 hits for a single wolf, all while having saint mihais sword thats roughly 500% better than the early ones. If thats not scaling, i dont know what is" "Yeah. I don't really feel like I progress in this game." Do normal enemies get easier to kill later on Dokładnie o tym pisałem wcześniej. Podnosisz legendarny mieczyk/zbroję po 40 godzinach, a potem nadal "męczysz się" z wilkami. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Dziwni jesteście. Największy opad szczeny w finale Remake wywołuje właśnie Nie dziwi mnie wcale, że fabuła w grach schodzi u Was na drugi, a nawet trzeci plan. -
Przez Jaycob · Opublikowano
No ale właśnie. Wiesz tylko, że istnieje jakiś Zack. Nie wiesz, kim jest ani co się z nim dzieje... IMO Remake i Rebirth nie wymagają znajomości Crisis Core. Może trzecia część coś więcej wyjaśni, tego jeszcze nie wiemy. Twórcy robią ten projekt również dla nowych graczy, a do tego mocno zmienili historię względem oryginału, więc tym bardziej nie widzę powodu, żeby traktować CC jako obowiązkowy wstęp. -
Przez DITMD · Opublikowano
Zbroja Arbitra, to najlepsza zbroja w grze, a przynajmniej dla mojego buildu. Wymaga trochę zachodu, bo ogarnięcie jej jest rozłożone na parę pobocznych questów. @JaycobJa tam czuję progresję, większość przeciwników mam na strzała, gdy na początku musiałem się z nimi męczyć. -
Przez jankooo · Opublikowano
Jeśli idzie za tym super jakość grafiki to czemu nie (taki Crysis naszych czasów). Teraz i tak upscalery to norma. Może w jakiś Indie gierkach nie ma a tak to każdy nowy tytuł= upscaler
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi