DDR5 do AM5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dan254 · Opublikowano
Ciekawie się zapowiada.To uniwersum aż się prosi a jakiś film lub serial. https://youtu.be/Xqgt_CPcZMQ?si=ziFH2oFUX4nli5Zu -
Przez Mar_s · Opublikowano
@Suchy211 Nie zgrywaj ofiary, jak rozmawiasz z kumplami to możesz używać dowolnej formy, ale jednak na forum publicznym obowiązują pewne zasady. Dostałeś tylko dwa punkty, po jednym za każdy post. Kiedyś bym to tylko wyedytował ale były skargi, ze strony Labowiczów zresztą, że moderacja śpi i za bardzo poluzowała zasady, no to zaczynamy zaciskać nieco. Miesiąc miodowy dobiega końca. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Coś Ci się urwało. Wręcz przeciwnie - gada dużo i bardzo mądrze. Polecam zobaczyć coś poza Sejmflixem. Przegrał ją obiektywnie. Jakie inne debaty masz na myśli? Możesz zalinkować? Poprzednio kandydatem był chyba Bosak. Pamiętam, że jak na siebie wypadł nieźle. OK. Źródło 1: Gdzie masz sondaże z Mentzenem na 3 miejscu? Ja dośc dawno takich nie widziałem. I przypominam - nie napisałem, że nie ma szans na 3 miesjce, ale że aktualnie zajmuje 4/5 miejsce. I moze tylko zyskać, a Hołownia stracić. Czytaj uważnie co piszę, a nie wymyślaj sobie -
Przez Reddzik · Opublikowano
Jakiś plus, zarobiłem ponad 5zł na kartach na steamie, bo lecą karty z gry, sprzedałem i zawsze to będzie na następną popsutą grę edit: o kurde jeszcze 1 karta pozostała do dropu, to nic -
Przez narmiak · Opublikowano
Każdy tak ma, komu adres email wyciekł kiedykolwiek. Hakerzy uruchamiają swoje botnety i próbują się zalogować na konta albo jakimiś prostymi hasłami, albo nawet takimi, które kiedyś z danym mailem były w jakikolwiek sposób powiązane. Jak masz Bitwardena, to jest tam zakładka sprawdzająca, czy dane hasło jest "publicznie" znane, oraz czy mail brał udział w jakimś wycieku (ale nie wiem, czy te opcje są dostępne dla wszystkich, czy tylko dla płacących). Jest też strona https://haveibeenpwned.com/ gdzie możesz sprawdzić swoje maile, czy brały udział w wyciekach i gdzie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi