Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

9 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

No jeszcze bym doliczył @ShaDow_Pro ale on ostatnimi czasy siadł na dupie w tej kwestii... ale wiem że przygarnąłby havn :hihot:

Fakt mój główny komp siedzi już dłuższy czas w tej samej skrzynce, za to w zapasowych zrobiłem rewolucję i poprzekładałem wszystko i mnie to zaspokoiło:P

Do Havna czy innej większej budy aio 360 by się przydało bo z 240 to by słabo wyglądało. Ale dobrze mnie znacie faktycznie rozglądam się za jakąś fajną skrzynką, myślałem też o Lian Li o 11D mini v2 flow, może 240 by tam aż tak źle nie wyglądała bo buda mniejsza, ale zastanawiam się czy tam by mi adapterek pcie>M2 wszedł w ostatni slot pcie obok dolnych wentyli.

@DarkeVo Ty ją miałeś? jak tam z miejscem? 

Edytowane przez ShaDow_Pro
Opublikowano

@ShaDow_Pro Panie czego to ja nie miałem🤭 to była moja pierwsza buda w tym roku, pamiętam jak by to było wczoraj😆 buda ogólnie spoko bo filtry na dole, bok i top. Miejsca też było ok bo płyta i zasilacz wchodzą atx a do tego jeśli ktoś lubi to mała. Temperatury cpu i gpu ok ale już dyski czy ram to troszkę więcej niż w takiej większej budzie jak lancool iii ale danie karty wertykalnie już to troche ratuje bo jest przewiew dół góra.  A co do Twojego adaptera to mi trudno powiedzieć teraz ale @CryptTM ją  teraz bedzie miał to bedzie to dobrze widział

20260110_141254.jpg

• Like 3
  • Upvote 1
Opublikowano

@ShaDow_Pro no tylko co buda to koszt ja kupiłem z outletu za niecałe 300 zeta to spoko no ale wentyle to już ok tysiaka i to juz nie jest fajne😆 wentyle fajne bo jeden przewód i wygląd jak dla mnie to lux może żeby były bardzo ciche i top wydajność to by nawet tą cene przebolał🙆

• Upvote 1
Opublikowano

No sezon wakacyjny i ostatnio mało fajnych promek, Shadow Base 800FX White na morelach za 502zł, spoko cena jak za budę z czterema Light Wings 140, ale już miałem ją. NV5 jest też za 259zł, ale w rękach już miałem, lubię obecną budę, a mało co mnie szczerze zachęca do zmiany, jak mam dać 1000za budę z wentylami to wolę za jakiś czas wskoczyć na 9070XT już.

Będę obserwował promki, jak coś się pojawi i przełożę to fotki będą na pewno xD

• Upvote 1