miro 154 Opublikowano wczoraj o 06:42 Opublikowano wczoraj o 06:42 W Niemcowni też nie jest taniej niż u nas, czy w duńskim proshopie Zapewne szybciej będzie można liczyć na promocje, ale nie teraz przed świętami za challengera trzeba dać 330E w mindfactory, na caseking ta sama cena za steel legend o 10E więcej tanio to już było, przy tym hype będzie jak z 98x3d ... sam się napałiłem na tą kartę
Radio Tirana 134 Opublikowano wczoraj o 06:47 Opublikowano wczoraj o 06:47 Jak już być napalonym to na coś lepszego. Powiedzmy B750 albo B770. 16 GB pamięci i cena powiedzmy 2200-2300 🤔
miro 154 Opublikowano wczoraj o 07:25 Opublikowano wczoraj o 07:25 pewnie pewnie, ja ją chce do potestowania, sama zmiana z obecnej czyli 6700xt to zamienił stryjek siekierkę na kijek. jeśli intel będzie wyrabiał z dostawami, to teoretycznie te badziewia od nvidii i amd powinny znacznie stanieć, takie 4060 dawno powinno kosztować poniżej 900zł... pożyjemy, zobaczymy
Phoenix. 530 Opublikowano wczoraj o 07:33 Autor Opublikowano wczoraj o 07:33 Prędzej zakończą sprzedaż 4060 niz zobaczysz za 900zl A zakończą już niedługo.
tomcug 463 Opublikowano wczoraj o 08:33 Opublikowano wczoraj o 08:33 17 godzin temu, dawiduser143 napisał(a): @tomcug Możesz wykonać test B580, A770 oraz 4060 lub 3060 w 3dmark API Overhead feature? W wolnej chwili w święta może
nietypowy 12 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu https://www.olx.pl/d/oferta/nowosc-sparkle-intel-arc-b580-titan-oc-12-gb-lepsza-od-4060-CID99-ID13tJps.html Kogoś trochę poniosło z tą ceną 1
unadarek 0 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W proshopie dostępne praktycznie od łapy 2-3 dni
nietypowy 12 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 9 minut temu, unadarek napisał(a): W proshopie dostępne praktycznie od łapy 2-3 dni O skrocili czas dostawy smieszne, titan oc jest jedynym normalnie dostepnym modelem od reki Edytowane 4 godziny temu przez nietypowy
Phoenix. 530 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Ja mialem zamawiac tego ARCA na przeczekanie ale problem z poborem w idle przekresil ta karte. Nie mam zamiaru bawic sie w biosy i przelaczanie pod windowsem oszczedzania energi skoro sprzet konkurecji dziala od reki bez takich zabaw. Druga prawa przelaczanie stanow nie gwarantuje tez, ze to zadziala 1
Rekomendowane odpowiedzi