Ja mam jakąś dziwną obawę, choć tak zawszę w Lidlu czy Biedrze biorę wózek.
Ale faktycznie u mnie w Lidlu tez koło alkoholu są nawalone jakieś półki, gdzie bieda przejechać, a najgorsze jak jadę w takiej wąskiej alejce i się typ z naprzeciwka ładuje... nosz urwa widzi że jestem w połowie to nie poczeka tylko ciśnie się jak pierdzielony debil. Jeden z powodów dlaczego rzadko korzystam z takich dużych sklepów.
Ja bym rzekł, że dobry architekt to jednak weźmie więcej za 50m2. W dużych miastach wyjdzie z 5-9k. Popieram Ig0ra, że wygląd to jedno, ale układ funkcjonalny od ogarniętego architekta wnętrz to jest fajna sprawa. Tunele na kable, dobrze rozplanowane punkty oświetlenia, gniazdka w szufladach czy sensownie dobrane i umieszczone meble oraz półki to jest duży zysk. Do tego jak to wszystko jeszcze sensownie wygląda z pomysłem, to się fajnie mieszka. IMO jedne z najlepiej wydanych PLNów.
Już się nie kręcę, zastosowałem obie Wasze sugestie i odziwo od kilku dni faktycznie płyta trzyma 6000 i szybko się ładuje. Będę teraz powoli wdrażać PBO - na ten moment jest ustawione na AUTO.
Jeżeli chodzi o napięcia, to w X870E nova nie jest to takie jasne, ale podejrzewam że VSOC co napisałeś to soc voltage.
Rekomendowane odpowiedzi