Mikrokod intel 13600 KF
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ja w sumie nie wiem. Po prostu czekam i obserwuję. Mam nadal całkiem spoko GPU. Na horyzoncie jakoś nie ma tytułów, które "zmuszają" do przeskoku. Jedyna, wszechobecna u mnie "pazerność" na fps 4K & "konik" zagra największa rolę. Ja po prostu to lubię, to mnie kręci, to sprawia mi fun. Na nic nie wydaję kasy z taką przyjemnością, jak na IT. Spodnie kupię dopiero, jak mi dziura na dupie wyskoczy, nadal uważając, że nie do końca mi jeszcze potrzebne nowe. Ale GPU za tysie to galopem i radością - no bo to ! ba! to potrzebne! Prawda jest taka, że deklarujemy dziś, reakcję na kiedyś, nie znając kompletnie "zasad gry". Wyjdzie kurtka, sprzeda jakiś turbo ficzer, o którym świat nie śnił, i cały misterny plan wstrzemięźliwości w pi... u w 120 sek. -
Przez trepek · Opublikowano
Czemu tej notki nie widać? To fejk co wkleiłeś? -
Przez Spychcio · Opublikowano
Nvidia wie, że 5080 16GB to pomyłka, dlatego wydadzą go pierwszego (5090 wyjdzie miesiąc później). Tylko w ten sposób ktoś go kupi Gdyby 5090 wyszedł pierwszy to na 5080 nikt by już nie zwrócił uwagi. -
Przez trepek · Opublikowano
@GordonLameman Bardzo fajne zestawy. Będziesz Pan zadowolony. -
Przez voltq · Opublikowano
TN ma tragiczne kolory a ja potrzebuję ograć gry które nie działają na padzie, TV jest świetny ale trzeba siedzieć dalej Kupiłem aoc temat do zamknięcia
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi