Skocz do zawartości

Polecane wentylatory - testy, opinie, dyskusja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo te drobne to są na pierwszym planie..

P12 Pro Reverse, 14tki chyba jeszcze nie wyszły, inaczej bym też kupił. Jedna by sie przydała 

Nie wiem jak działają ale wykonanie mega super za tę kwotę.

Podpiąłem pod labo zasilacz, 12V na sztywno i w mojej ocenie dmuchają mega dobrze

• Upvote 1
Opublikowano

Zależy mi na wyglądzie a jednocześnie uważam że rgb wygląda tragicznie; czytaj, różni ludzie więc różne gusta

3 godziny temu, DarkeVo napisał(a):

@Latest Trick i jak z kulturą pracy? Jak łożyska i głośność?

nie wypowiem się bo totalnie się na tym nie znam i nie jestem wymagający, z resztą każdy wiatrak u mnie z innej parafii

Opublikowano
12 godzin temu, Send1N napisał(a):

Stratus jest tani owszem, miałem dwa dni w rękach budę fabrycznie ze stratusami pracowały przyjemnie, żadnego terkotania tylko pytanie ile taki stan się utrzyma patrząc przez pryzmat fluctusa :E;) dodatkowo jeśli przeszkadza mu szum powietrza w przypadku arctica p12 na 1700rpm to jak stratus rozkręci się do 1400 hałas będzie taki sam, swoją drogą to już podchodzi pod szukanie problemu na siłę jak komuś przeszkadza to wchodzenie przez 2 sekundy na max obroty po odpaleniu czy wybudzeniu PC :P 

Chcę ogólnie wymienić a przy okazji wyeliminować to, co mi przeszkadza w obecnych. Stratus 120 ma 1400 RPM a 140 1200 RPM, gdzie Arctic P12 to 1800 RPM a P14 1700 RPM, różnica spora.

P12 Pro i P14 Pro miałem ale poszły na zwrot, 3000 RPM i chrupnięcie przy starcie to dramat.