Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
czyli wedlug ciebie w krakowie mieszkaja tylko wyborcy KO? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD na szczescie obywatele wyrazaja zdanie odmienne od twojego i kolejny raz pokazujesz ze w ogole nie rozumiesz problemow mieszkancow, zainteresowany jestes tylko przedluzeniem kampanii politycznych chyba nie ma co dalej kopac a tutaj z nowosci: https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-koniec-z-nakazem-dotyczacym-piecow-niemcy-robia-zwrot-w-poli,nId,22604740 te zmiany klimatyczne sa juz w odwrocie, tych piecow nie nalezy sie juz bac XDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Przez ptys · Opublikowano
nie wiem czy było ale w sumie niezłe, wizyta kanclerza Mertza w Chinach oczywiście film wygenerowany przez AI ale pomysł niezły -
Przez kubikolos · Opublikowano
czyli tak jak myslalem, tym gorzej dla faktow XD czyli zadna z kart ktore rozwazal gosc ani nawet nie w jego budzecie XD tyle postow i dyskutowales sam ze soba, o panie XD well played, myslalem ze to tylko choroszcz a to rasowy troll, manipulacja w przeinaczaniu slow autora + manipulacja w zarzucaniu mi jakiegos wciskanie, usilnego, ja do autora napisalem jedna wiadomosc ogolnie na temat marek, na temat 5070 odpowiedzialem tylko na posty innych, raz tomcugowi o vram i tobie kilka razy, o kilka za duzo bo mi trules i trules, ewidentnie zle sobie z tym radzisz i musze czytac te brednie co lubie albo co widzialem na zdjeciu XD a to wszystko dlatego ze wypisalem kilka faktow o zacofaniu amd XD odmow na wieczor modlitwe do Jensena, krola gamingu i otrzezwiej XD -
Przez caleb59 · Opublikowano
To tylko tutaj takie numery, z DLAA jest wszystko git. W innych grach nie mam tego problemu. -
Przez azgan · Opublikowano
Tam jest cała masa dopracowanych detali i to nawet drobnych. Do tego pełno smaczków
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi