maxmaster027 1 342 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 7 godzin temu, X360 napisał(a): Ja już sobie poradziłem. Przeniosłem grę na inny dysk i magicznie działa. Żeby było śmieszniej przeniosłem później na dysk z którego cały czas waliła błędami przy uruchomieniu,i...też działa. No nie wnikam. Pamietam kiedys mialem sporo problemów z NFS unbound. W momencie premiery. Nie chcial działać na zewnetrznym wyswietlaczu z pelna wydajnoscia. Okazuje sie że to był bład gry a nie sterownikow. Zapatchowany sporo pozniej. A tez myslalem ze stery. Roznie to bywa
Czubatka Boża 187 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) Mam w zwyczaju mieć najnowsze sterowniki by mieć jak najlepszą wydajność w grach. Najnowsze sterowniki to naprawdę totalna porażka. Gram w Assassin’s Creed Shadows i co rzuciło mi się w oczy to grafika która zachowuję się bardzo dziwnie jak by się rozmywała i szarpała. W dali grafika wygląda naprawdę też dość opacznie bo jest bardzo nie ostra. Pytanie co napotkam w innych grach jednak musze powiedzieć że najnowsze sterowniki Nividia kwalifikuję jako spuszczenie w kiblu z grubą amunicją. Krurła co się tu odpier@#$%!. Edytowane 10 Marca przez Czubatka Boża
caleb59 2 334 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Z wersji na wersję gorzej zamiast lepiej, tak to obecnie wygląda.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca 46 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Mam w zwyczaju mieć najnowsze sterowniki by mieć jak najlepszą wydajność w grach. Najnowsze sterowniki to naprawdę totalna porażka. Gram w Assassin’s Creed Shadows i co rzuciło mi się w oczy to grafika która zachowuję się bardzo dziwnie jak by się rozmywała i szarpała. W dali grafika wygląda naprawdę też dość opacznie bo jest bardzo nie ostra. Pytanie co napotkam w innych grach jednak musze powiedzieć że najnowsze sterowniki Nividia kwalifikuję jako spuszczenie w kiblu z grubą amunicją. Krurła co się tu odpier@#$%!. Możesz uzywać starszych. Ja na nowszych zauwazylem troche lepszy FPS.
Krystian03 35 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Zrozumiałbym gdyby 1 sterownik miał problemy, ale żeby wypuścić następny hotfix który prawie nic nie daje i mija tydzień czasu i nic. Dobrze że zostałem na tej wersji przed tymi dwoma sterownikami, bo coś mi się wydaję że jakbym zaktualizował to miałbym crashe w grach.
bourne2008 1 792 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Następne stery 31.03 https://www.techpowerup.com/347230/nvidia-dlss-4-5-dynamic-multi-frame-generation-available-from-march-31
ket_rab 412 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) 595.79 https://www.nvidia.com/pl-pl/drivers/details/265572/ Cytat Firma NVIDIA wydała sterownik GeForce Game Ready 595.79 WHQL, a aktualizacja koncentruje się na dwóch nadchodzących tytułach PC, które ukażą się 19 marca: Crimson Desert i DEATH STRANDING 2: ON THE BEACH... ...Poza zmianami dotyczącymi konkretnych gier, sterownik 595.79 rozszerza ekosystem wyświetlaczy NVIDIA o obsługę ponad 35 nowo zatwierdzonych monitorów zgodnych z technologią G-SYNC. Lista obejmuje wielu dostawców i obejmuje panele FHD, QHD, ultrapanoramiczne, OLED i 4K, dając użytkownikom GeForce szerszy wybór oficjalnie przetestowanych opcji zmiennej częstotliwości odświeżania. to chyba na tyle. Edytowane 10 Marca przez ket_rab
Slayer 344 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Co oni tak często wydają te sterowniki jakiś rekord chyba : P
Tomek_ITH 503 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca Na tych jak i poprzednich ciągle wywala mi bf6. Na 591.86 miałem zero problemów. Ehh co za partacze.
Pablloo 131 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca I jak tam te nowe stery? Można już instalować?
caleb59 2 334 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Można, można. Niczym nie różnią się od hotfixów pod RE 9, ogólnie to doszły profile dla nowych gier i wsparcie g-sync compatible dla kolejnych monitorów.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca @Pablloo Mozna, zrób najpierw cleaning z DDU. 1
Pablloo 131 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Godzinę temu, maxmaster027 napisał(a): @Pablloo Mozna, zrób najpierw cleaning z DDU. Zawsze lecę z ddu, taki dziwny nawyk. 26 minut temu, j4z napisał(a): I co, podniosły Wam wyniki te nowe stery? No ba, do 3D Marka bardzo dobre 1
sideband 3 012 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Jak ktoś gra w marki to najlepsze są 580.xx
caleb59 2 334 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Już cieszyłem michę a tu Tarkov dalej losowo dostaje stutterów z włączonym Smooth Motion, masakra jakaś bo nie wiadomo czyja wina - Nvidii czy twórców gry.
sideband 3 012 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Macie jeszcze 595.84 jak za mało testowania
maxmaster027 1 342 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca .84? Wiem, że sa .79 gameready i studio drivers. Studio maja wiecej zmian. @Pablloo to asus prime taki szybki
userKAMIL 1 230 Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Ja to po tych ostatnich akcjach boje się cokolwiek nowego instalować. Siedzę na 576.88 XD
caleb59 2 334 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca (edytowane) Wróciłem z podkulonym ogonem na stare 581.94 ze względu na działający normalnie Smooth Motion. Mam nadzieję, że Crimson Desert nie będzie odstawiał szopek na starszej wersji sterownika. Edytowane 12 Marca przez caleb59
sideband 3 012 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca 595.79 Widzę powoli NV zaczyna się ogarniać, wróciła optymalizacja w RDR2 i wydajność jest wyższa ~2% od 595.02 1
Kadajo 9 794 Opublikowano 12 Marca Opublikowano 12 Marca A Spearhead w BF2042 dalej w paski Ciekawe, o co w tym chodzi, przez chwile mapa wygląda normalnie a potem nagle cyrk
Rekomendowane odpowiedzi