Kryptowaluty - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
A-life 2.0 to było po prostu kłamstwo. Jedyne co oni umie stworzyć to prymitywny system spawnu i nic więcej nie osiągną. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Odpaliłem Metro po tym Stalkerze no i ja nie wiem jak można się tą grą w ogóle cieszyć:) Chyba że lubisz prawie retro grafikę i to z wymaganiami w kosmos wywalonymi. -
Przez Czarny_PLone · Opublikowano
Ściereczka prima sort ale polecam Ci te taniej i pakiet 40cmx40cm x4 sztuki bez porównania lepsza oferta https://www.amazon.pl/Fosmon-ściereczki-czyszczenia-delikatnych-powierzchni/dp/B07CP3ZGG9/ref=sr_1_14?__mk_pl_PL=ÅMÅŽÕÑ&crid=2WQMNF6MEST8J&dib=eyJ2IjoiMSJ9.kJ7pH3XPUmBrwfO0liGjttxpO-xXhL6TtO-06zfq3WHATPUY3Wu7f2KuNoF6vfZRkaYB0fbuC-Oq6Ib-4qh6JK6hYTcGJdj1WB7JjMFVhc31ECILrvejba7dl3bHUSa1IdOiAaa6wXkfTodGtnEUMn1yHiEtyHO_WOJhyLeoz4dkgwQD3CKEZFiwDdi0GbQjWzjy3DEMXo0Hu06vz8dRAAeCMzsqdnw61LQfNlScVLpP2UviJZQPFwh8oVknbBQFvhEz4ZMxd2Ouc9FdtcXXL11_qPKspF5yCBEXaFoK8oc.LiQIrUf53OIIQ05cY6PchawsnS2BccrQbq4BhCY3kAw&dib_tag=se&keywords=fosmon&qid=1731591436&sprefix=fosmon%2Caps%2C84&sr=8-14&th=1 -
Przez Filip454 · Opublikowano
Eh Jag, fotografia jest dziś taka martwa. Kiedyś to było, kiedyś to się więcej działo w tym temacie. Ja i tak jestem zdania, że sprzęt w fotografii nie jest tak ważny jak w wideografii. Fajnie, że potrafisz dobrze wykorzystać to, co posiadasz i widać to na tych zdjęciach. Bardzo ładne Plusuję dla zasięgów -
Przez Reddzik · Opublikowano
https://www.pcgameshardware.de/Stalker-2-Spiel-34596/Specials/Release-Test-Review-Steam-Benchmarks-Day-0-Patch-1459736/6/ Test procków
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi