zestaw do 10k do gier
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@Badalamann chyba dostałeś stały etat w ambasadzie USA Wszystkie negatywne skutki ataku na Iran odbiją się mocno na Europie. Zyskać może na tym tylko Izrael no i może trochę ruskie na skoku ropy i złota. W dłuższej perspektywie nawet USA będzie ponosić konsekwencje tego ataku. Nie ma szans żeby w Iranie powstało cokolwiek na kształt czegoś demokratycznego albo chociaż tego co w Wenezueli, a amerykanie i europejczycy, którzy tam zawitają będą eliminowani przez kolejne 50 lat. Powtórka z Iraku i Afganistanu. -
Przez Kadajo · Opublikowano
A to na pewno. Jak zwykle realia świata okazały się bardziej powalone i chore niż nie jedna teoria spiskowa... -
Przez Szambo · Opublikowano
No w sumie tak może być. Grając Grace kitrałem amunicję w sumie nie wiadomo po co... nie było ostatecznie żadnego starcia z bossem, które by wymagało naboi. Grając dokładnie Grace spokojnie uzbieramy naboje potrzebne do zabicia mini-bossów i z 4-5 aplikatorów... podobno 3 wystarczą na położenie grubasa. A zwykłe pestki na klasycznych zombiaków. -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Ciężko czasem ogarnąć kto na kogo ma tam jeszcze haki, tzn. kto jest bardziej udupiony w aktach Epsteina. I tak, Izrael jest mocno umoczony w mojej ocenie, aaaleeee: wydaje mi się, że "Bibi" też potrzebował wojny, by przykryć syf, który ma u siebie - zarzuty korupcyjne, ściganie przez MTK, zignorowanie (celowe?) ostrzeżeń przed możliwym atakiem Hamasu w 2023... Jazda bez trzymanki jednym słowem, na szarym końcu są tam ci biedni, pragnący demokracji w stylu USA Irańczycy. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nie. Idzie tyle pestek wykraftować że u obu jest Gun gun
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi