-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Jak już powstał ten temat to u mnie z kolei na 6950xt mimo że hdmi jest pierwszym portem to obraz odpala się na monitorze podpiętym przez DP zamiast na TV podpiętym przez HDMI i też chwile główkowałem i próbowałem na różne sposoby to przestawić tak jakbym chciał ale na 99% nie da się tego zrobić, jedyne co pomogło to fizyczne wyłączenia przyciskiem monitora zamiast zostawienie go w trybie czuwania i od tamtej pory za każdym razem startuje mi na TV przez hdmi tak jak chciałem -
Przez brzecol · Opublikowano
Zmiana duża, ale w Polsce chyba jeszcze gorzej. Ja kupowałem w okolicach lipca, to za Aorus Master płaciłem 11700. Widziałem w dobrych sklepach najtaniej w sierpniu po 10800 (nie liczę kodów, itp). Teraz są po 16600-17000. Więc u nas dodatek marżowy sklepów jeszcze bardziej wywalony w kosmos. W ogóle jakiś piąty zmysł podszepnął mi kilka zakupów, które udało się ogarnąć w fajnych cenach (ram, kilka ssd). Miałem plan ogarnąć to do zimy, bo później wszystkie środki zabiera inne hobby z jeszcze bardziej powalonymi czasami cenami. Jak patrzę, że Corsair 2x32 jest po ponad 6k PLN, 5,5k na stronie Corsaira to szok patrząc na procentowy wzrost. 400% a czasami nawet więcej. -
Przez j4z · Opublikowano
Oczywiściez że będę brać xx90, jeżeli tylko będzie mnie stać. Teraz żałuję, że wziąłem 5080. Czy to dla Was opłacalne? Koło kijka mi lata. -
Przez Oldman · Opublikowano
garstka turbo fanów i tak bedzie kupować najpotezniejszą karte w danej generacji i wymyslac powody nawet jesli podrożeje x3 w stosunku do obecnej ceny, to jest stan umysłu (przy kazdej podwyzce ceny są ciągle te same teksty a potem stadko grzecznie biegnie do sklepu )
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi