KaszaWspraju 79 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) 18 minut temu, dawidoxx napisał(a): Z ciekawości jakie macie statsy, ilość zabójstw raiderów? Zero lub 1. Powieliłem jednego gracza, ale nie dobiłem, uciekł przez właz później, jak się doczołgał. Edytowane 15 Kwietnia przez KaszaWspraju
dawidoxx 1 162 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 26 minut temu, KaszaWspraju napisał(a): Zero lub 1. Powieliłem jednego gracza, ale nie dobiłem, uciekł przez właz później, jak się doczołgał. Nie nudzi Ci się samo pve?
KaszaWspraju 79 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Nie, wyzwania pomagają. Uczę się cały czas. Gram "naturalnie" i nie gonię za blueprintami, nie farmie niczego. Dopiero w drugim sezonie ubiłem królową. Nowa mapa odświeży grę. Do PVP maił być Maraton, ale po ograniu "bety" stwierdziłem, że nie jestem masochistą. Pozostał BF6 do postrzelania. Replaced wpadnie na dniach, jest w co grać. Embark mam jeszcze spore pole do popisu z ARC. Edytowane 15 Kwietnia przez KaszaWspraju
Sponsi 25 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia A najnowsza moda to jest - farmisz te gówna pod projekt, bijesz się z waposzajsem, bijesz, 5, 8 minut, od groma wszystkiego wywalasz, zaczyna dymić... podbiega menda i zaczyna też strzelać, a potem szybko sam pierwszy po zdobyć... a jak coś powiesz albo TY pierwszy dobiegniesz, to wielkie zdziwienie! Tupet
dawidoxx 1 162 Opublikowano 16 Kwietnia Opublikowano 16 Kwietnia 20 godzin temu, KaszaWspraju napisał(a): Nie, wyzwania pomagają. Uczę się cały czas. Gram "naturalnie" i nie gonię za blueprintami, nie farmie niczego. Dopiero w drugim sezonie ubiłem królową. Nowa mapa odświeży grę. Do PVP maił być Maraton, ale po ograniu "bety" stwierdziłem, że nie jestem masochistą. Pozostał BF6 do postrzelania. Replaced wpadnie na dniach, jest w co grać. Embark mam jeszcze spore pole do popisu z ARC. Samo pve znudziło mi się po 30-40h gry i od tego czasu pykam tylko pvp - mam większy fun z gry ale mam też kilku znajomych którzy grają od premiery i jeszcze nikogo nie zabili także r ozumiem że mozna czerpać przyjemność z takiego stylu.. Na liczniku steam ponad 600h wbite, ale połowa to gra rzucona do paska w idle realnie mam coś koło 300h i jeszcze mi się nie znudziło Czekam na nową mapke i kolejną ekspedycje 1
Nexar 2 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Ekspedycje zależą teraz nie od wartości zgromadzonego łupu, lecz od zadawanego obrażenia. Obrażenia trzeba zadawać w ciągu pięciodniowego okna. Daje to większą swobodę w przechodzeniu i zachęca do używania przedmiotów zamiast ich gromadzenia. 1
dawidoxx 1 162 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Niezle to na sam koniec okienka będzie niezła rzeźnia na mapach
Oldman 571 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia całkiem sensowne wnioski autora w filmiku
Pitross20 367 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Ja również podzielam jego opinie, z tym że wolałabym osobne lobby PVP- PVE, bo generalnie strasznie irytujący są te szczury, które czekają na gracza w punktach ewakuacji. Dziś nowy patch, więc oby tchneli trochę życia w tą grę, bo ma potencjał. Swoją drogą zbieram teraz blueprinty i jak do tej pory mam ich 56, I 16 duplikatow, które rozdaje innym napotkanym graczą.
galakty 5 063 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia Ja bym chętnie zaczął nawet od zera, ale tylko z PvE.
caleb59 2 334 Opublikowano 28 Kwietnia Opublikowano 28 Kwietnia A tymczasem największe strimery specjalizujące się w extraction shooterach znowu wrócili z podkulonymi ogonami do Tarkova. 1
dawidoxx 1 162 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia 12 godzin temu, caleb59 napisał(a): A tymczasem największe strimery specjalizujące się w extraction shooterach znowu wrócili z podkulonymi ogonami do Tarkova. Szkoda tylko ze ludzie nie wrócili i mają dosyć tego badziewia
caleb59 2 334 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia Te statystyki to sobie można wsadzić wiadomo gdzie w przypadku Tarkova. 1
KaszaWspraju 79 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Lor Arc Raders, bardzo lubię. Trochę spekulacji z domieszką rzeczy ukrytych na pierwszym planie na wszystkich mapach.
Vulc 2 729 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Gdyby gra zaoferowała pve z prawdziwego zdarzenia, byłbym zainteresowany. Nie mam zwyczajnie czasu ani ochoty na użeranie się z tanizną pokroju kamperów w punktach ewakuacji. Ani ekipy, żeby temu przeciwdziałać. Nie będę jednak płakać, jeśli nic takiego się nie pojawi. Ich gra, ich zasady. Nie wszystko musi być dla wszystkich, niektórym taki styl rozgrywki odpowiada. 2
KaszaWspraju 79 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja (edytowane) U mnie około 98% meczy to dosłownie PvE, wszyscy grają jak w co-op. Ja w drugim sezonie powaliłem słownie 1 gracza. Na początku 3 coś było nie tak i zginąłem więcej razy niż przez cały drugi sezon. Powaliłem również jednego gracza, byłem świadkiem jak "szczurował" i zatrzymałem go w ten sposób przed "lootowaniem". Teraz bez obawy gram całym arsenałem. Edytowane 24 Maja przez KaszaWspraju
galakty 5 063 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja 2 godziny temu, Vulc napisał(a): Gdyby gra zaoferowała pve z prawdziwego zdarzenia, byłbym zainteresowany. Nie mam zwyczajnie czasu ani ochoty na użeranie się z tanizną pokroju kamperów w punktach ewakuacji. Ani ekipy, żeby temu przeciwdziałać. Nie będę jednak płakać, jeśli nic takiego się nie pojawi. Ich gra, ich zasady. Nie wszystko musi być dla wszystkich, niektórym taki styl rozgrywki odpowiada. To samo, mam przegrane prawie 70h i ten tryb nie dla mnie jest, dla PvE bym zainstalował z powrotem.
babayaga 167 Opublikowano 24 Maja Opublikowano 24 Maja Ja znowu po 30h przestałem grać, bo to głównie gra pve , a ja wolę coś bardziej pvp.
galakty 5 063 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja To mamy zupełnie inne doświadczenia, jak grałem na premierę to praktycznie w każdym meczu dostawałem w plecy, aż sam zacząłem strzelać bez ostrzeżenia bo to był najlepszy sposób na przetrwanie. Współpraca czasem była, ale rzadko. Może w grze zostali "dobrzy" gracze, a dzieciaki wypadły z obiegu? Nie wiem
Pitross20 367 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja 2 godziny temu, galakty napisał(a): Może w grze zostali "dobrzy" gracze, a dzieciaki wypadły z obiegu? Nie wiem Może jest tych gówniarzy mniej, ale jest ich jeszcze masa, wczoraj 3 krotnie zginąłem, przy evencie z harversterem w niebieskiej bramie, jakiś idiota strzelał graczom w plecy w tym zamieszaniu i tak łupili. Niestety, ale jeszcze jest masa "szczurów" najwięcej chyba w nocnych rajdach/ i mapa Stella.
galakty 5 063 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja No to nie ma sensu wracać jak dla mnie, co za problem stworzyć drugi tryb PvE i dać ludziom pograć po pracy jak człowiek. Nie każdego jara dziecinna zabawa gdzie nie ma czasu na granie, a gra sama w sobie jest ciekawa. 1
dawidoxx 1 162 Opublikowano 25 Maja Opublikowano 25 Maja Po ostatnim patchu i dodaniu denuvo gierka działa fatalnie fpsy spadły o kilkanaście procent dwa ze sa strasznie niestabilne
Pitross20 367 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Chyba już normalnie nie da się grać w tą gierkę, bo jest teraz ogromny wysyp "szczurów" jak tan francuzik z tego filmiku --> Dodatkowo jest akcja na klonowanie dosłownie wszystkiego. Szkoda mi tej gierki, bo bawiłem się w niej naprawdę świetnie, ale teraz... szkoda nerwów, jeżeli devsi nie zaczną jakoś tego ogarniać, to już pozamiatane, wielu graczy już odeszło, ale Ci co pozostali też w końcu odpuszczą. Edytowane 11 Czerwca przez Pitross20 1
Rekomendowane odpowiedzi