Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez larry.bigl · Opublikowano
A z ciekawości dla osób mających styczność z Auris 2, jak wypadają światła w nich? Bo chyba są halogeny, soczewki na żarówkę zwykła i soczewki na LED. Te LED świeca w miarę ok? Spotkałem się z opiniami, że Auris słabo świeci w nocy. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@Paarthurnax Nie straciłoby baz, przynajmniej tych, które sa dla USA ważne. To nie są bazy natowskie tylko bazy USA w konkretnych państwach, np w Niemczech czy Polsce. To samo z eksportem uzbrojenia. Nie bardziej niz i tak straci z biegiem lat, bo państwa europejskie obecnie mocno inwestują w swój przemysł zbrojeniowy. Korea Płd, Japonia ani Australia nie są w NATO. Nie jest to potrzebne do posiadania baz USA i ich uzbrojenia ani do bycia z nimi w sojuszu militarnym. -
Przez VRman · Opublikowano
Dobra, odsunąłem się na kilometr od monitora. Nadal mi się nie podoba. Nie chodzi o tylko samą ostrość, ale ten efekt mydła. Próbowałem przekonać samego siebie, że tak się da grać, ale nie. Po lewej zjadło w ogóle słupki i zamieniło jakąś sieczką, a po prawej wewnątrz zrobiły się duchy tego co tam faktycznie jest. Mówimy cały czas o obrazie w ruchu. Ja mam stety/niestety monitor, który wyświetla w szybkim ruchu praktycznie to samo co w statycznym. No strasznie takie wady wtedy widać, serio. Próbowałem przechodząc przez 20 godzin grę z TAA niby wyłączonym (wcale nie, po prostu suwak na 0 oznaczał minimalne rozmycie przez TAA) i niestety. A DLSSem "cinszka sprawa" po pograłem u kolegi na 4090 może razem kilka godzin, ale jego monitor jest nieporównywalnie gorszy przy ruchu niż mój. U siebie pograłem może kilka minut na 2060tce z DLSSem jeszcze wtedy 3 i była katastrofa. Myślałem do premiery tego 4.5 że czwórka jest już bardzo spoko, ale widzę, że uległem hype'owi w tym wątku i w testach. Teraz mam nadzieję, że 4.5 już jest OK. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Co do sprzętu młodego na razie tak poskładał. Jak wspominałem wcześniej chłodnica niestety za gruba i góra tymczasowo tak wygląda No i wentyl jeden musi jeszcze dokupić. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie wiem chcesz to Ci wlacze. ale musisz napisac bo nie chce mi sie tego na darmo robic
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi