Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ty jestes totalnym idiota czy tylko udajesz i masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?? Pisalem wyraznie, ze 7800xd ogranicza mi cpu, a dopiero po zmianie na 9850xd mam pelne uzycie i brak spakdow ?? -
Przez janek25 · Opublikowano
No chyba nie trzeba być geniuszem by wiedzieć ze rejest jest zrobiony by maksymalizować zyski Ogólnie przepisami mogą ci wszystko zrobić łacznie z wyprowadzeniem w kajdankach. Nasze pańswo na szczescie ma duzy kaganiec.Jest nim ogromna liczba leniwych urzednicków.Im bedzie ich wiecej tym lepiej Gorzej jak sobie kupią AI za nasze Ja za 2 lata przechodze na PC gruntową ale komin zostaje ty nawet nie kumasz co to różnorodność a liczba źródeł w 1 gospodarstwie.... ale owszem kocioł to ci naprawi pan ziutek z wsi obok a PC na RMA tylko serwis producenta -
Przez DjXbeat · Opublikowano
To nie błąd tylko taryfa G12W w PGE Tak wyglądają ceny i godziny w których obowiązują. To są już ceny ze wszystkimi składnikami, dystrybucją i VAT Do tego dochodzą stałe opłaty 48zł/msc -
Przez marko · Opublikowano
W poprzedniej firmie chcieli przyoszczedzić na nowych telefonach. Kupili jakieś mocne średniaki chińskich marek. Parametrami wyglądało to naprawdę spoko. W praktyce mój telefon był wymieniony po bodajże 3 tygodniach. Liczba skarg była tak duża, że w zasadzie po pół roku nie było więcej chińskich telefonów w firmie.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi