Zhakowane konto Steam
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Walcuś i tak będzie szukał dziury w całym...po czym wrzuci krzywą mordę na potwierdzenie swojego wallcowania -
Przez Send1N · Opublikowano
Medytacje i walki w umyśle moim zdaniem do goku i vegety to żadna postać nie ma podjazdu jeżeli chodzi trening i chęć udoskonalania się -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
mozliwe ze nie wsyzstkie ustawienia sie zsynchronizuja ale daj temu czas - ja zawsze musze troche czasu czekac i potem restart i mam. sprwadz za godzine -
Przez hubio · Opublikowano
Zgadzam się w 100%. Od czasu wprowadzenia tego przepisu jako pieszy czuję się super bezpiecznie. W 99% samochody ustępują miejsca. Jedynie co to bym wprowadził karę dla durnowatych pieszych co stoją przy pasach i gadają towarzysko albo obserwują przyrodę albo gapią się w komórki. I stoją tak 5-10 min i skąd kierowca ma wiedzieć czy taki debil chce wejść czy nie. Jestem pieszym, nie kierowcą ale mam w sobie też empatię. Co do Żurka popełnił wykroczenie. Owszem. Ale kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Oczywiście pisowcy będą to wyciągać i symetryzować do grubych afer inwigilacji Ziobro itp choć oni do Żurka jak i wcześniej Bodnara mają też inne grube zarzuty. Za tydzień nikt tego już nie będzie pamiętał tak jak przekroczenia prędkości przed Tuska przed kampanią wyborczą.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi