raiders 9 Opublikowano 15 Listopada Opublikowano 15 Listopada Co możecie polecić z myszek bezprzewodowych do PC w cenie do 150zl Obecnie siedzę na leciwej Dream Machines DM 1 PRO . Nie szukam wodotrysków lecz wygody ,precyzji . W oko w padła mi Genesis ZIRCON 500
miro 131 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada (edytowane) od siebie polecę " podróbę " logitech z aliexpress. Działa na BT, Wifi, lub po dołączonym kablu ( ładowanie/praca po USB ) Występuje pod kilkoma nazwami, mnóstwo filmów na youtube, tematów na rededit itd Ma kilka programów RGB, wersja 10K ma programowalne ( ta znacznie droższa ) Jomaa, Phylina M10 https://pl.aliexpress.com/item/1005005881031129.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.33.5e561c24OQODHW&gatewayAdapt=glo2pol za te pieniądze, co kosztuje, a często da się ja kupić nawet poniżej 80zł rewelacja Edytowane 16 Listopada przez mimuszek
Keel 36 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada A jak trzyma na baterii ? Bo mam jedną z ali też wertykalna, ale po 3msc trzyma 3h..
miro 131 Opublikowano 16 Listopada Opublikowano 16 Listopada mam ją od miesiąca, najpierw miałem ją "po" dołączonym dongle potem jako że mam BT, to po nim, nie zajmuje usb i wtedy pokazuje stopień naładowania ładowałem ją bodaj w niedzielę i teraz pokazuje 93%, ale to nie jest do końca wiarygodne, ostnio trzymała chyba z 10dni, sprawdzałem dzień wcześniej i było bodaj 69% i padła.. Zobaczymy jak będzie po dłuższym czasie.
raiders 9 Opublikowano 17 Listopada Autor Opublikowano 17 Listopada Dzięki za propozycje , ale zdecydowałem się na tego Zircona 500 raz ze Polskie dwa dobre opinie .
Rekomendowane odpowiedzi