Drugie też będzie miało bugi , najważniejsze jest żeby nie było bugów uniemożliwiających ukończenie gry , oby łatali na bieżąco , dla mnie ta gra będzie GOTY chyba że rockstar coś wypuści
4k ultra z DLSS quality 60 fps to słaba optymalizacja ? 1440p na ps5 pro i 60 fps , mi to wystarczy
Dobry to ta pasta i marka ma marketing. Poczytaj jak wiele ludzi zgłasza efekt "Pump Out".
Temperatury świeżo po nałożeniu to jedno, ale najważniejsze jak długo będą zachowane właściwości i to czy pasta jest bardzo podatna na powyższy Pump Out.
Masz hynixy ? Mocno podejrzane...
Ogólnie przerobiłem ddr5 już z 10 zestawów, głowie 2x16, i na hynixie, 2x32 tylko hynix i micron, i to co piszesz, śmierdzi mi micronem, a micron 6400mhz nie jest chyba w stanie stabilnie zrobić, i trfc poniżej właśnie +-700 . Podobne trfc kręcą ramy co dziś wrzuciłem na giełdę forumową.
Trfc 500 przy 6000mhz to jest takie z zapasem, 416 chyba ustawiałem na tych 2x16 co teraz na nich siedzę i 6400mhz ;). a to się kręci przy 120ns opóźnienia na tym timingu, więc granica dla tego ramu i platformy.
Rekomendowane odpowiedzi