Na jaką kartę graficzną wymienić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
https://zielona.interia.pl/smieci-plastik/news-system-kaucyjny-z-waznymi-zmianami-sejm-przeglosowal-noweliz,nId,20245440 -
Przez Vulc · Opublikowano
Klimat jest świetny, to nie ulega wątpliwości. Gra zachęca do eksploracji, myszkowania po lokacjach, odwiedzania wszystkiego co pojawia się na horyzoncie. To z pewnością będzie kiedyś bardzo porządna produkcja. Na razie jest znajdującym się najwyraźniej w fazie beta testów tworem, który jakiś procent graczy ogra bez większych problemów, ale zdecydowana większość spędzi tam czas głównie na próbach doprowadzenia gry do stabilnego działania. Każdy sam oceni czy chce się w to bawić czy nie. Zaskoczenia oczywiście nie ma. Niby człowiek wiedzioł, a jednak trochę się łudził. Bardzo lubię oryginalnego Stalkera, jednak nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby płacić pełną kwotę na premierę. GP jest tutaj świetnym zabezpieczeniem przed produkcjami, których łatanie na poważnie zaczyna się dopiero po wydaniu. Jak już dziesiątki tysięcy graczy powiedzą co trzeba naprawić. -
Przez rzymo · Opublikowano
Jeszcze napiszę dla potomnych, taka ciekawostka, związana zapewne z konkretną konfiguracją sprzętową (7500F + płyta ASRock B650i + pamięci G.Skill Ripjaws S5 5200CL36 na Samsungach) - może ktoś kiedyś trafi podobnie i też będzie walczył... Miałem problemy po ponownym uruchomieniu kompa (obojętnie restart albo wyłącz/włącz) = często pojawiał się BSOD przy starcie systemu. Jak już się Win włączył, to sprzęt mogłem męczyć w dowolny sposób = stabilnie. Uruchamiam się ponownie i znów nie działa... Na 4800 (bez EXPO / XMP) było ok, natomiast cokolwiek wyżej to losowe BSODy - obojętnie czy timingi luźne, czy ciasne, obojętne napięcia, taktowanie FCLK, itp. Co broi? Memory Context Restore Muszę mieć wyłączone - wiadomo, nieco dłuższy start, ale wszystko działa poprawnie. Nie wiem, czy to jakiś babol w biosie ASRocka, czy może jakaś niekompatybilność z tymi konkretnymi modułami pamięci. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Tylko czy to nie jest przypadkiem tak, że oprócz nośnika trzeba również posiadać wyciągnięty firmwere z konsoli? I wtedy to jest w pełni legalne?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi