Tombo 0 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Potrzebuję wymienić laptopa na szybszy model (obecnie Asus na i3 - 7 letni). Potrzebuję go głównie do pracy (pakiet Insert) oraz celów prywatnych (przeglądanie stron, poczta). Zależy mi na tym, żeby był mały (max. 14 cali) oraz szybki. Kupować nowego czy jaki poleasingowy będzie w porządku np. https://allegro.pl/oferta/laptop-dell-5490-hd-i5-8350u-8gb-256ssd-m-2-win11-14260379546?dd_referrer= https://allegro.pl/oferta/dell-e7480-i5-x-3ghz-16gb-256gb-geforce-now-office-w11-16639651264 Może ktoś zna się na temacie i coś poleci ?
Akuki 1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu W ostatnich latach kupiłem trzy poleasingowe Dell'e. Dwa padły na amen, trzeci reanimowany jeszcze dycha. Taki sprzęt, czy to laptop czy stacjonarka tyrany jest niemożebnie a potem Królowie Złoci pchają w niby okazyjnych cenach. Wyleczyłem się. Zresztą temat był na forum PCLab o tym jak Janusze montują do poleasingowych ,,stacji roboczych" szemrane grafy i sprzedają jako sprzęt gamingowy. Kumpel nie posłuchał, kupił, już dwa razy do serwisu nosił...
Tombo 0 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Do tej pory kupowałem nowego w granicach 2000zł, ale chętnie wydałbym połowę tego za używkę gdzie procek jest szybszy. Może jakieś 2 propozycje np. nowy i używka ?
x-kom 62 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Tombo Energooszczędna szósta i ósma generacja to leciwe sprzęty. Aktualnie w promocji za 2199 zł można zgarnąć solidnego IdeaPad Slim z bardzo przyzwoitą 8 rdzeniową i5, 16 GB RAM DDR5 (minus - to max). Dodatkowo mamy ładną matrycę IPS oraz 3 lata gwarancji.
Tombo 0 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 51 minut temu, x-kom napisał(a): @Tombo Energooszczędna szósta i ósma generacja to leciwe sprzęty. Aktualnie w promocji za 2199 zł można zgarnąć solidnego IdeaPad Slim z bardzo przyzwoitą 8 rdzeniową i5, 16 GB RAM DDR5 (minus - to max). Dodatkowo mamy ładną matrycę IPS oraz 3 lata gwarancji. 14 cali to max
Rekomendowane odpowiedzi