R7 7700 + RTX 4070S - zestaw opinie
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sheenek · Opublikowano
Kurde, a ja glupi wzialem sobie w pracy srode wolna na "nauke", a tu premiera o 16... Chyba faktycznie bede nadrabial material z kursu w oczekiwaniu na powrot do zony 🤣 -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
!!! WTF !!! Uznam że to jest trolololo z twojej strony -
Przez Qrdello · Opublikowano
Negatywnie opisują to co bulgoczecie tutaj od 68 stron - brak napędu i cenę. Co do wydajności i jakości konsoli to tak negatywnie już nie jest. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Znowu miałbym kartę męczyć? Też mi się tak wydaje bo te naklejki robi i raczej nakleja maszyna i zanim ktoś tam ogarnął to kilka tysięcy sztuk mogło tak przejść i weź to teraz rozklejaj. Łatwiej sprzedać na aliexpress. -
Przez RTXnietylko4060tiUSER · Opublikowano
PS5 PRO jako konsola sama w sobie to fajny krok do przodu wzgledem zwyklej PS5. Tylko co z tego ze na papierze wyglada to OK? Gry pokazuja ze PSSR pozostawia wiele do zyczenia lub jego implementacja jest trudna, tryby dla PRO nie pokazuja mocy konsoli za 3500zl, a RT nadal w 30fps. Do tego dochodzi brak napedow, brak podstawki w zestawie i prawie dwukrotna cena wzgledem bazowego ps5 digital. Nic dziwnego ze ludzie krytykuja i szarpia nimi emocje, normalna sprawa gdy wyidealizowany marketing nie pokrywa sie z rzeczywistoscia. Przynajmniej ja to tak widze.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi