The Game Awards 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
@Fenrir_14 Q3 2026 oficjalnie jeśli chodzi o info odnośnie drobnicy (pompy/rezy) z SuperNova Apex źle...po priorytetyzacji klientów biznesowych (B2B) i serwerowych wypchnęli to na "czas nieokreślony" w roadmap. Prędzej sam ją sobie na CNC zrobię jak kupię w sklepie. Niemożliwe? To patrz....poznajesz? Popatrz co się odwala w sklepach np Highflow wszystko świeci na czerwono w stanach magazynowych...AI wyżarło dla siebie tyle że my odpadamy z planów biznesowych producentów. Dodaj rosnące ceny surowców bałagan w łańcuchu dostaw tam na dole mapy w zatoce uwalenie dostaw helu oraz inne czynniki które dały kopa branży komputerów i masz prosty obraz. Ciesz się tym co udało się dorwać wcześniej bo teraz...to figę dostaniesz nie zabawki. Jako chomik jestem przygotowany w kwestii CLC jako paranoik widząc to wszystko kupiłem nową platformę X870 nie patrząc ile przyjdzie mi na tym pracować do zwrotu wydatków. Pracuje to się spłaci i tak,ale...kiedy kupię kolejną nowszą platformę powiedzmy za 4 lata to wiem że będzie bolało i dziura w portfelu stąd do piekła będzie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi