Jaycob 437 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 5 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Głosy graczy to tylko 10%. To bez sensu. Przecież jak takie IGN będzie w jury, to oni nie dopuszczą, aby Stellar Blade czy Black Myth coś wygrało.
AUTO 1 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Mnie w kategorii najbardziej oczekiwanej gry zdecydowanie brakuje Kingdom Come Deliverance II. Co do gry roku to choć uważam, że dwa lata temu Elden Ring zasłużenie wygrał, a DLC jest świetne to jednak dodatek do gry nie powinien zostać nigdy nominowany do miana gry roku i jeśli wygra to stworzy to niebezpieczny precedens. Dla DLC roku powinna moim zdaniem powstać osobna kategoria. Nawet w przypadku remaków mam wątpliwości czy i tu również nie powinno być osobnej kategorii (bez możliwości nominacji do tytułu gry roku), ale to już sprawa bardziej dyskusyjna. 1
Phoenix. 430 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada 18 godzin temu, Element Wojny napisał(a): A gdzie Stellar Blade ? Fajne dupy za fajne dla GOTY ? Ok, czy ja tam widzę... Veilguarda? Tylko fajne Dupki sie licza haha
Stjepan 374 Opublikowano 19 Listopada Opublikowano 19 Listopada Innovation in Accessibility Dragon Age: The Veilguard Star Wars Outlaws 1
musichunter1x 120 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada (edytowane) Rozbicie głosów to ponoć 90% ważności dla składu odklejeńców recenzenckich w tym IGN oraz 10% dla graczy Geoff Keighley chciał opatentować "Game Awards" w USA, aby nikt nigdy nie mógł hostować wydarzeń z tymi słowami. Niech sobie patentuje, może ktoś ich strolluje i zrobi The Gamers Awards . Mam mu jedno do przekazania: Z komentarzy pod filmem o tym - "Veilguard should have been nominated for Most Insufferable Lecture." Edytowane 21 Listopada przez musichunter1x
Lypton 60 Opublikowano 21 Listopada Opublikowano 21 Listopada W dniu 19.11.2024 o 13:51, Stjepan napisał(a): Innovation in Accessibility Dragon Age: The Veilguard Star Wars Outlaws Tu nie ma co się śmiać, ta kategoria nie ma nic wspólnego z jakością samych gier. Tu chodzi o ich przystosowanie dla osób niepełnosprawnych.
Spychcio 326 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Nagrody kij mnie obchodzą, czekam tylko na nowe trailery gier 1 2
Phoenix. 430 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu To bedzie 1:30 w nocy z czwartku na piatek ?? https://www.ppe.pl/news/359149/square-enix-moze-zaskoczyc-na-the-game-awards-2024-firma-ma-odpowiadac-za-jedna-z-wielkich-niespodzianek.html
Jaycob 437 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Niestety tak. Dla mnie za późno i raczej odpuszczę oglądanie.
Phoenix. 430 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Ja pozno chodze spac i mam wolne wiec bede ogladal ale rano bedziesz mial fajne cale podsumowanie i co czytac do kawki
lamparcicho 397 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Planuje również oglądać, liczę na jakieś ciekawe zapowiedzi gier oraz niespodzianki z tym związane Początek przyszłego roku jest ogólnie mocny ale mnie niespecjalnie interesuje KCD2 a tym bardziej nowy AC: Nygga Pająk 2 na PC, Avowed i taka jedna gierka od M$ co to wpaść do abo podobno w marcu i tyle
musichunter1x 120 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Internet już się sra co będzie ogłoszone, bo Jason Schreier wspomniał o 2 zapowiedziach. Kiedyś miał obiecany pokaz HL:ALYX, który został odwołany, więc spekuluje się że Valve może chcieć się zrehabilitować... Ale on sprzedał duszę marketingowi na wykupienie lub idei DEI, więc może po prostu naganiać ludzi. Trochę wątpię by Valve miało się nawet pokazać, no ale już nie ma E3... Games Award to wielka kupa marketingu i rzadko coś więcej. Tyle to jest warte co dzisiejsze Oskary, może nawet mniej. Edytowane 4 godziny temu przez musichunter1x 1 1
lamparcicho 397 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Możesz mieć rację Istnieje duże prawdopodobieństwo, że skończy się jak zawsze czyli:
JeanPepin 48 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Chciałbym żeby rockstar zapowiedział trailer nr 2 w 25 r... 1
Phoenix. 430 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, musichunter1x napisał(a): Games Award to wielka kupa marketingu Dziwne zeby na gali zapowiadajacej gry bylo malo marketingu z zapowiedzi nowych gier Dla ciebie oscary to moze nagrody nic nie znaczace ale gdybys byl po drugiej stronie to bys pisal/myslal innaczej.
Stjepan 374 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ja tego od lat nie oglądam, zawsze czytam podsumowanie czy gdzieś oglądam na jutube, strata czasu i prądu na to, z resztą mam jutro na 6 do roboty, wieczorem jutro przy drinku się poczyta, po ogląda i to tyle, aż tyle.
ODIN85 548 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Trailery się rano obejrzy i tyle. Szkoda nocki zarywać. 1
JeanPepin 48 Opublikowano 57 minut temu Opublikowano 57 minut temu https://planetagracza.pl/days-gone-bend-studio-nowa-gra-przecieka-screeny/?fbclid=IwY2xjawHHrhlleHRuA2FlbQIxMQABHbjdbZzcyxbQLsrMPMvJi90I_PpTIj2LWmoaUJT1D_py634v0wLNTDdVog_aem_1dMntv7NBgZsVHfEV0pPGA
Jaycob 437 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Multi mnie nie obchodzi. Daliby kontynuację DG. 1
Rekomendowane odpowiedzi