Stjepan 2 378 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Aż dziwne że Unknown 9 Awaking nie zgarnął żadnej nagrody.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Rebirth przegral w prawie kazdej kategorii, nic tez dla Like a Dragon, tylko ten Metaphor wszedzie.
NotQuite 80 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 O ile mam sympatię do całej FF, to nie uważam żeby rimejkom dawać goty. Ale w pomniejszych kategoriach powinni więcej dostać. A dostała gra, o której nawet nie słyszałem i która mi się ni w ząb nie podoba oraz której tytułu nie potrafię powtórzyć. 10 godzin temu, Spychcio napisał(a): Ani Death Stranding 2, Ani HL3 czy Tomb Ridera. Jak zwykle była masa plotek bez pokrycia Ani Mass Effect.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 6 minut temu, NotQuite napisał(a): dostała gra, o której nawet nie słyszałem i która mi się ni w ząb nie podoba To się trochę wyklucza, wiesz? Skoro o niej nawet nie słyszałeś, skąd wiesz że Ci się nie podoba?
NotQuite 80 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Bo ją zobaczyłem na gali i zupełnie nie moja bajka wizualnie. Nie gram w takie gry, period.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Teraz, NotQuite napisał(a): Nie gram w takie gry Aaa, japońszczyzna, no tak...
musichunter1x 1 319 Opublikowano 13 Grudnia 2024 Opublikowano 13 Grudnia 2024 (edytowane) Coś tam widziałem z nagrania i jednak jeszcze nie sponiewierali tego jak oskarów Ale fortnite i jego klonów to było za dużo... Nadal była cisza w sprawie tego kosmicznego tworu? O gogle znalazło nazwę - Pragmata i widzę że nic nie było... Większość zapowiedzi to jest takie meh, że może tylko 3 tytuł zliczę które chciałbym później sprawdzić. Edytowane 13 Grudnia 2024 przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi