The Game Awards 2024
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez LeBomB · Opublikowano
Taki phantom 4 pro, który ma dwa zielone i dwa czerwone światełka, co odpowiada wielu nagraniom, ma wymiary 40 cm na 17 cm i zasięg lotu do 6 km nad poziomem morza, a zasięg transmisji do 10 km. W trybie sportowym osiąga 72 km/h. Wystarczy dorzucić jakieś mocne LEDy i można trollować ludzi że to UFO @Camis wiem, że są większe, wojskowe, ale to trochę nie ten rodzaj poruszania się drona, co na filmikach. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie poprawia bo im sie nie chce, a nie, ze jest to niemozliwe -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Braun na tym filmie mówi, że boi się, iż Ukraina zgłosi roszczenia terytorialne do Polski i siłą odbierze te terytoria. W jakim umyśle zrodziły się takie chore pomysły? W jaki sposób Ukraina miałaby zaatakować kraj NATO? Po co? NATO udowodniło, że zmiotłoby ją i to szybko. Dodatkowo, Braun mówi o "normalizacji stosunków z Mińskiem i Moskwą", okraszając to marchewką dla ludzi inteligentnych inaczej, j. wizją tego, aby Królewiec był Hongkongiem Europy. I tu ciekawostka - królewiec to przecież kaliningrad. Russki kaliningrad. A więc Braun proponuje abyśmy działali na rzecz rozwkitu russkiego miasta. Czaicie? RUSSKIEGO miasta. Tak powiedział: "To powinno się dziać" "Królewiec powinien być Hongkongiem Bałtyku". Czy znajdzie się lepszy dowód, że on nie ma na myśli interesu Polski, a interes russki? Konferatów zapraszam do wyjaśnienia co miał na myśli i czemu mamy liczyć na to, ze russkie miasto będzie Hongkongiem bałtyku. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
@PiPoLiNiO dlatego edytowałem swój komentarz i dopisałem "dla sportu", bo pomyslalem o Tobie, tak samo jak zmieniłeś X670E Hero na X870E Hero..
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi