Czy mogę dodać drugi ale inny wentylator do chłodzenia endorfy fera 5
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Do tego nawet nie trzeba AI. Dla przykładu - wypowiedzi Tuska albo kogokolwiek z PO/KO w których kłamie albo się kompromituje. Do jego zwolenników i tak to nie trafia. Pamiętam, jak Tuskochorągwie pisały apropo granicy, że tam bidni ludzie są. -
Przez Katystopej · Opublikowano
Gret, graty szkoda że nie w dieslu, byłby syfik idealny -
Przez Art385 · Opublikowano
Przez społeczność EX33 to i natywnie wygląda jak jeden artefakt. Przeciurałem 10% gry w natywce na 7900XTX potem 70% na rtx 4060 + DLSS i końcówkę na INT8 FSR i osobiście uważam, że FSR jak i DLSS wygląda lepiej niż natywka. Pomimo artów widocznych m.in na włosach ale ogólnie tam natywka jest jakaś taka rozpaćkana i na upscalarech moje oczy odczuwały poprawę. Natomiast niech męskie organy rozrodcze z AMD wreszcie dają wszędzie rekonstrukcje promieni, bo czekam od premiery AW2, bo wtedy też zobaczyłem jak to jest mocarnie ważny ficzur. Tymczasem słuch o pełnym wydaniu redstone gdzieś zaginą i mamy obecnie ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@Camis To jest półprawda + retoryka. TL;DR: Tak, klimat Ziemi zawsze się zmieniał i bywały zmiany naturalne (orbita, Słońce, wulkany, oceany). Ale z tego nie wynika, że obecne szybkie ocieplenie to “naturalny cykl” – dziś mamy bardzo mocne dowody, że dominującą przyczyną są emisje ludzi (CO₂/CH₄), co IPCC nazywa wprost “jednoznaczne/unequivocal”. Hasło o “walce z naturą” to bardziej publicystyka niż opis nauki. gpt-5.2-2025-12-11
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi