Zestaw komputertowy 5000-6000
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Dodam odnośnie tego całego zamieszania z soulsami, kumpel, który miał problem z prologiem i nie ukończył go, bo nie dawał rady z bossem w Dark Souls 1, był pełen podziwu dla mnie, że grę skończyłem mimo, że wiedział jakie ja też miewam trudności w soulsach- opisywałem j.w. Nie dla każdego jest dana gra, ja np nie lubię multi fps, raz na ruski rok odpalę i tyle, np Delta Force odpalone ostatni raz 9 marca według steama, wczoraj miałem to odinstalować, bo nie gram. SW Battlefront 2 zainstalowałem sprawdziłem i lezy, nie odpalam, bo to multi fps. No i np dla mnie granie w soulsy to tylko na padzie, nie dam rady grać w tego typu gry na klawa + mysz jak to niektórzy robią. Czuję się jak "łamaga" -
Przez Vulc · Opublikowano
@Element Wojny No i spoko, taki gameplay wyraźnie nie jest pod Ciebie. Zresztą w przypadku Eldena mnóstwo ludzi też miało problemy na początku, bo były to dla nich pierwsze Soulsy. Później jest już z górki, jak w każdej grze. W BG3 czy XCOMIE też trzeba poznać zasady walki, oswoić się z tym, tyle że odpada element zręcznościowy. A i tak Elden został mocno strywializowany przez duchy, które skutecznie ściągają uwagę bossów, pozwalając ich bezkarnie okładać. Swoją drogą Yakuzy nie mają elementów zręcznościowych, nie wymagają refleksu podczas wciskania przycisków? Nie grałem za dużo w serię, ale wygląda na taką ze zręcznościowym systemem walki. -
Przez Dziarson · Opublikowano
Poprawiłem ale dwa ccd to inna l;atencja niz intel Ram w wersji fajerwerki stable -
Przez ODIN85 · Opublikowano
W Stelerze masz stopnie trudności,no i tak w sumie to nie jest trudna gra nawet dla Ciebie bo lubisz czyścić mapę i robić poboczne.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi