Pandemie, epidemie, patogeny na świecie - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ciekawe co po 6 latach od tamtych wydarzeń u Loli 🙂 -
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Uległem pokusie sprawdzenia co tam nowego spłodziłeś, ale spokojnie - to już ostatni (no, przedostatni raz). -
Przez galakty · Opublikowano
Mi zostało 1 zadanie w wieży kontrolnej, niestety przez przypadek sprzedałem klucz i nie mogę znaleźć drugiego. Większość warsztatu mam na 2 trochę na 3, ale bez planów i tak nie ma co tworzyć na tym etapie. Ekwipunek zawalony, kasy ponad 200k i nie mogę już rozszerzyć bardziej. PvP byłoby ok gdyby można było wybrać czy chcesz, czy nie. To jest największy problem. Coś jak w D4 mogliby zrobić, że jak ktoś chce PvP to ma flagę albo cały serwer jest nastawiony na PvP bądź PvE. Jak ktoś robi trudne zadanie to nie chcę mu przeszkadzać, ale czasem ktoś wali do mnie w plecy i to wkurza bo wcześniej go ominąłem bez strzelania. Stella Montis jest trudna nawet bez PvP, najgorzej jak pokonasz jakiegoś bota, ledwo żyjesz i Cię ubija jednym strzałem. I powtarzam nie miałbym problemu z tym gdybym się godził na PvP. -
Przez Pitross20 · Opublikowano
U mnie już prawie po zimę, jakieś 3/4 śniegu zniknęło, teraz błoto, i zimna mgła. A było tak pięknie... -
Przez DżonyBi · Opublikowano
The Legend of Zelda: Breath of the Wild The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Super Mario Odyssey Mario Kart 8 Deluxe Metroid Dread Pokémon Scarlet Pokémon Violet Pokémon Legends: Arceus Animal Crossing: New Horizons Splatoon 2 Splatoon 3 Fire Emblem: Three Houses Fire Emblem Engage Luigi’s Mansion 3 Xenoblade Chronicles 2 Xenoblade Chronicles 3 Donkey Kong Country: Tropical Freeze ex-Switch 2: Mario Kart World Super Mario Galaxy + Super Mario Galaxy 2 Donkey Kong Bananza Pokémon Legends: Z-A Metroid Prime 4: Beyond (premiera w przyszłym tygodniu)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi