FC 25 PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kanon7 · Opublikowano
Problem jest taki że muszę zagrać na premierę jest to jedyna gra, której nie odpuszczę - od GTA Vice City, do GTA V grałem w każdą część na premierę, nie umiałbym czekać, patrząc że inni grają w nowe GTA. Taki nałóg GTA'owy Jak mi władujesz nową grafikę do sprzętu z sygnaturki to poczekam U mnie, albo konsola, albo laptop gaminogwy. Stacjonarka odpada. Nie ma opcji, choćby kupić PS5 Sllim/Pro, przejść GTA VI i zwrot 14 dniowy konsoli, a GTA VI płytkę sprzedać Nie zdziwiłbym się jak by GTA VI wyglądał na Xbox Series S lepiej, niż na moim PC z sygnaturki Dlatego napisałem że czekam na premierę GTA VI i informacje oficjalne od R* jakie będą różnice między Slim/Pro. Na pewno kupię 1-2 tygodnie przed premierą - poczekam do samego końca, patrząc jak się rozegra sytuacja i ceny Slim/Pro do tego czasu. -
Przez Zas · Opublikowano
Opinia tgolika w temacie sandboxów z wyczesaną grafiką jest dla ciebie rozstrzygająca? Z drugiej strony... on faktycznie wyjątkowo narzekał trochę po premierze, nie tak jak pewien wielbiciel gier UBI. IMHO tych zmian nie doprowadzili jeszcze do końca. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Nie trzeba zapewniam Cie. Widzialem na zywo u siebie. Jest mydlo na zwyklym PS5, rzuca sie w oczy od razu. Pisalem o tym wczesniej. -
Przez Kadajo · Opublikowano
W pewnym sensie trzeba, inaczej ten screen by miał 100%, a nie wycinek -
Przez crush · Opublikowano
Tak. Rodzice się postawią i gówno z tym zrobicie. Ani ksiondz, ani inni zboczeńcy mówiący o więcej niż 2 płciach.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi