raul_ole 11 Opublikowano Sobota o 11:14 Opublikowano Sobota o 11:14 (edytowane) Warto kupić jest teraz 50% ceny na steam. Z modami to najlepsza gra piłkarska. Zdecydowanie lepsza od FC 24 czy PESa z modami ktorego mam 500gb. W końcu przyjemnie się buduje akcje, podania są o niebo lepsze niż w FC 24. Obrona działa jak należy, nie ma wysokich wyników. Nie wspominając o innych rzeczach w porówaniu do starego juz PESa Najlepsze mody to Esim - graficzne Anth's V3 na gameplay lub darmowy Danielz gameplay też bardzo dobry https://www.patreon.com/posts/danielz-fc-25-2-113631117 stroje licencje serie A, twarze Vip3r https://www.youtube.com/@ViP3eRR kilka moich goli Edytowane Sobota o 11:18 przez raul_ole 1
Asag 34 Opublikowano Niedziela o 12:09 Opublikowano Niedziela o 12:09 To ta wersja z tym AI które jest pośmiewiskiem w necie bo piłkarze totalnie nie ogarniają co się dzieje na boisku? 1
raul_ole 11 Opublikowano Niedziela o 16:07 Autor Opublikowano Niedziela o 16:07 Ja nie gram online tym bardziej w fut. Z modami vs ai to inna gra
Zas 53 Opublikowano Niedziela o 16:56 Opublikowano Niedziela o 16:56 Ale dobra jest dopiero z modami?...
raul_ole 11 Opublikowano Niedziela o 17:24 Autor Opublikowano Niedziela o 17:24 (edytowane) Vs ai dobrze się gra również bez modów. Są niskie wyniki dużo walki w środku pola. Trzeba pomyśleć i powalczyć żeby strzelić gola. Wiele bezbramkowych remisów na world class. W ustawieniach na stymulacji w menu- nowa opcja. Tu jest duża różnica w porównaniu do fc 24. Mody na gameplay znacznie poprawiają rozgrywkę w każdym aspekcie Edytowane Niedziela o 17:35 przez raul_ole
Amp 4 Opublikowano Niedziela o 17:41 Opublikowano Niedziela o 17:41 W aplikacji EA też obniżka. Może warto zakupić aby w karierę pośmigać. Widać że chyba nie przybywa nowych graczy skoro już obniżka ceny.
raul_ole 11 Opublikowano Niedziela o 21:40 Autor Opublikowano Niedziela o 21:40 (edytowane) Jestem dumny z tej bramki, na modzie world class full manual uwiezcie mi trudno tak zrobic zobaczcie jak naturalnie to wszystko wyglada na modzie Danielz Edytowane Niedziela o 22:09 przez raul_ole
AndrzejTrg 186 Opublikowano wczoraj o 09:27 Opublikowano wczoraj o 09:27 Jak na manualu to props, jak nie to szkoda dalej komentować 🙂
lamparcicho 320 Opublikowano wczoraj o 11:10 Opublikowano wczoraj o 11:10 Na bota może i spoko jest ta gra ale online to największa tragedia od wielu lat. Oby szybko pojawiła się jakaś konkurencja dla tych chciwych kanadyjskich partaczy.
Dominix 17 Opublikowano wczoraj o 11:12 Opublikowano wczoraj o 11:12 Ja na online głównie grałem sezony na manualu i gra się wybornie
raul_ole 11 Opublikowano 23 godziny temu Autor Opublikowano 23 godziny temu Ale ciężko spotkać kogoś też na manualu 1
Dominix 17 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Z crossplay nie jest az tak źle. Fakt grałem troche po premierze, to czekałem może minutę za każdym razem, obecnie mimo że mam jeszcze kilka H z triala nie gram bo wywaliłem, ale w 24 też nie było problemu po dłuższym czasie od premiery.
lamparcicho 320 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Crossplay wyłączyłem bo za dużo cziterów na pecetach mimo tego EA Anticheata, gramy sezony w coopa na xboksach Mój ziomek jako tako ogarnia gierkę tzn. sterowanie, z manualem to on by robił loby na bramkę w kierunku linii bocznej
Dominix 17 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Ja na sezonach jak grałęm cheatow nie widzialem, to chyba raczej domena futa, niz sezonow i to jeszcze na manualu, ale nie gram tez duzo, tylko z doskoku. zawsze warto sobie dodawac ludzi do znajomych i pozniej mozna ponownie pograc
lamparcicho 320 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Możesz mieć rację z tym Ultimate My byśmy chętnie w niego pograli ale w obecnej chwili ludzie już mają takie składy w niższych ligach, że masakra Jakby EA nie mogło zrobić tak, żeby brązowi grali z brązowymi, srebrni ze srebrnymi, złoci ze złotymi i byłoby git, liczyłby się skill a nie kto ma więcej pieniędzy na głupoty. Filmik, który wstawił @Asag pokazuje w pierwszych 30 sekundach, jakim niedopracowanym gównem jest obecnie ta gra. To jeden wielki generator wku*wu, który podczas rozgrywki karze gracza za myślenie, za to gloryfikuje a wręcz premiuje takich "maciusiów" z super składami, którzy potrafią wcisnąć tylko 4 przyciski na padzie i strzelić z jakiejś dziwnej pozycji, z kąta niemal zerowego, będąc odwróconym tyłem do bramki kiedy ktoś po drugiej stronie ze zwykłym składem po wypracowaniu sobie dogodnej okazji, nierzadko po ładnej i składnej akcji, w sytuacji sam na sam trafia prosto w środek bramki lub w interweniującego bramkarza pomimo, że strzelał na bok albo nie trafia w bramkę wcale. To jest jest cudowny ultimate team od lat Ta gra ma od dawna problem z tym, że skill i to czego się nauczysz grając na bota nie przekłada się na granie online a jak się przekłada to w jakimś bardzo niskim procencie. Bo jak inaczej wyjaśnić, że grając na takim world classie czy nawet legendarnym strzelam bramkarzykowi Realu 8 czy na 9 na 10 w akcjach sam na sam a w trybach online nagle dzieją się rzeczy magiczne, marnuje setki za setką tak jakbym grać nie potrafił lub trzymał pada trzeci raz w życiu Rewelacyjne są takie mecze, kiedy mimo znaczącej przewagi w posiadaniu piłki, przy statystykach strzałów 20-2 przegrywasz mecz 1-2 z jakąś ciamajdą, która gra jak ostatni lamus ale strzela gole po jakiejś dziwnej odbitce, kolejnym wylewie obrony albo karnym z doopy bo system kolizji jest... no właśnie do doopy. Wtedy masz ochotę rzucić padem w ścianę ale po serii powtórkowej ze znajomości zaawansowanej łaciny podwórkowej uspokajasz się trochę oraz dochodzisz do wniosku, że nie warto - szkoda pada, szkoda ściany. Fajnie, jakby UFL się udało ale mocno w to wątpię, pewnie dopiero nowa gra od federacji FIFA nawiąże jakąś rywalizację z tym tworem od EA. Edytowane 16 godzin temu przez lamparcicho
Dominix 17 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Nie rozwiąże bo to będzie mobilna gra, ufl będzie celowało w fut. Jedynie co jest warte to sezony bo grasz normalni zespołami.
lamparcicho 320 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Sezony tak ale pod warunkiem grania 4 gwiazdkowymi drużynami. W fifie 23 i EA FC 24 i tak co chwilę wyskakiwał Real Madryt bo matchmaking skopali W tej chyba to w końcu naprawili, tam właśnie EA ma zwykłych graczy, bierzesz jakiś Everton i co drugi mecz z Realem, do tego L'pool albo City, od biedy Bayern. Jak Mbapuś, Mesiusz i turlaczek Nejmar występowali w PSG to była podobna historia. Kiedyś ludzie grali częściej "swoimi" zespołami typu Juve, ManU, Chelsea, BVB, Napoli, Barca, Atletico, Arsenal, Inter, Milan itd, dzisiaj najlepiej wziąć taki Real żeby się nie zmęczyć i łatwo wygrać. Vini, Vini, nas nie dogoniet, gol, głupia cieszynka i tak to się kręci w sezonach co drugi mecz... Do tego jeszcze od lat ten cały handicap, momentum i inne skrypty, które zabijają radość z grania. Jedno muszę w te kwestii przyznać EA - są chyba pionierami tych lewackich nowoczesności bo wygląda to czasem tak, że ktoś drugi ma nie przegrać albo nie przegrać za wysoko, żeby mu nie było przykro bo jest gorszy lub słabszy czyli równanie w dół. Ofc to tak z przymrużeniem oka Edytowane 11 godzin temu przez lamparcicho
Dominix 17 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Na jak grasz na manualu to tego nie ma, liczy się indywidualny skill a nie zawodników Co ci z tego że vini jak nie trafisz nawet na bramkę z 10m xd A jak się trochę pogra, doda znajomych to można sobie towarzyskie pograć i ustawić np max 3 gwiazdki i też można świetnie pograć. Jeszcze jest opcja pro clubs.
AndrzejTrg 186 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Manual to jest zupełnie inna gra, dlatego jak wprowadzili 360 control, bodajże w Fifie 13-14? To się grało tylko tak, kiedyś z ciekawości spróbowałem online, i szybko olałem, ponieważ trafić na kogoś z manualem graniczyło z cudem... I tak zostało kanapowe granie, ale też chyba do fify 2018 później chwilowo był PES, a aktualnie nie pamiętam kiedy się kopało piłkę na pc 🙂
Dominix 17 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Od momentu jak dodali crossplay, z manualem nie jest tak zle, sa community gdzie idzie poszukac ludzi i grac. Jak ma sie kilku znajomych to juz sezonow nie trzeba grac poczatki sa brutalne, ale jak juz jakas akcja wyjdzie to jest bardzo satysfakcjonująca
Rekomendowane odpowiedzi