Skocz do zawartości

Auta elektryczne (BEV)

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ty masz Toyotę, że się tak brzydko zesrałeś? XD 
    • Zawsze znajdą się typy, którym coś nie będzie pasować. Normalka.   To skończ wreszcie całą grę i dopiero wtedy zacznij wdawać się w dyskusję z ludźmi którzy ukończyli Remake. Złą taktykę obrałeś od początku.    Masz prawo do pisania czego chcesz na temat gry, ale przed ich napisaniem powinieneś ukończyć Remake. Jeśli oczywiście zależy ci na tym by być traktowanym poważnie. Mam podejście przejść maksymalnie dokładnie grę jeden raz (żeby nie grać kilka razy), ale jak gra mi się podoba to łatwo o niej nie zapominam. Do tej pory pamiętam gry w które grałem kilka lat temu jak były dobre. Gdy skończyłem RE5 dawno temu to uważałem że to najlepsza gra jaką kiedykolwiek zrobiono. W dodatku akurat poruszała wątek fabularny Weskera czyli jednej z najważniejszych złych postaci w całym świecie Resident Evil. Pamiętam że bardzo mi się podobało granie w RE5 i ta współpraca z partnerką. To była jedna z większych zalet jeśli chodzi o samą grywalność. Tak, ale już teraz są, bo wyszły Remake za co powinno się być, a nawet należy być wdzięcznym twórcom gry. Dzięki temu ta gra (ten świat) ożył na nowo. W Remake była opcja w jakimś momencie żeby się schowała w metalowej szafie na polecenie Leona, a poza tym była opcja rozdzielenia czy ma być zawsze tam gdzie Leon (krok za krokiem) czy ma być w większej odległości od niego i mu nie przeszkadzać w walce. Opcja żeby stała w miejscu nie istniała, ale gdy Leon za bardzo się od niej oddalił to ona mówiła żeby ją nie zostawiał samą. Mnie już nic nie gorszy bo kiedyś oglądałem dużo anime i dobrze znam i rozumiem japońskie  schematy w świecie fantazji : ) A w rysach twarzy to nie był wygląd 20 latki, ale jakiejś o 5-6 lat młodszej.  Ale wiadomo stara gra, stara grafika więc prosty wygląd graficzny postaci może być też pewnym usprawiedliwieniem. Tylko w starej grze takie rzeczy były. W nowej Leon mówił że szuka "kogoś", więc zapewne policjanci nie wiedzieli kogo. Poza tym nie było mowy o tym Leon był wybrany na jej ochroniarza. Pokazywali jedynie że ktoś (czyli prezydent USA) poprosił o odnalezienie swojej córki i że odbył bardzo trudne szkolenie wojskowe. W oryginale było to samo jeśli chodzi o Ashley. Też jak pierwszy raz ją spotkał, to nie wyglądała na ofiarę porwania i więzienia.  Każdy mówi (no prawie, bo są tacy jak ty i twój guru), że Remake są lepsze, że to co słabe było w oryginale to poprawili, ale cóż. Uważaj jak chcesz.  
    • Lepiej jakieś "dopracowane" kAUDI? (140 tys i należy wymienić wg. kAUDI filtr cząstek stałych)  
    • Inny bios, inna Agesa, różnie może być. Nieraz coś spaprają.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...