Auta elektryczne (BEV)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
Kataster jeśli wejdzie, to z czasem będzie od każdej nieruchomości. A wejść pewnie kiedyś w niedalekiej przyszłości wejdzie, bo mamy złą sytuację budżetową. A to da ogromne przychody. Kosztem bedzie droższy najem od samego wejścia, a za parę lat dodatkowy podatek dla wszystkich posiadających nieruchomość. -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
Z używanymi też bym nie liczył, że będzie tanio. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Ja na tego chyba też nic nie gadałem i długo siedziałem. Przyszło X3D jedno i drugie i dupa. Wcześniej przez jakiś czas miałem 5800X3D ale dosłownie parę godzin. Później 5700X3D chyba miesiąc, ale czy coś mi tam przeszkadzało nie wiem, już nie pamiętam. Na pewno 5700G był do dupy bo nie radził sobie z materiałami 4K. Przy odtwarzaniu intra w gierce z Terminatorem z 2019 audio trzeszczało to ewidentnie była wina procka bo po zmianie na coś innego problemu nie było. U Intela 12 gen był problem, ale to dlatego że hybryda. Jak Windowsa ogarnęli było ok. Przyszła degradacja to też się wyjaśniło o co chodzi i problem rozwiązany i za darmo +2 lata gwarancji. U AMD najpierw vsoc palący proce który z czasem rozwiązali, ale czemu X3D zdycha od roku cisza. -
Przez paulina1992 · Opublikowano
W jakim celu ? 😅 , mam zrobione konkretne UV z PL na CPU + UV grafice, soft lenovo za każdym razem resetował moje nastawy w Throttle Stop jak i MSI Afterburner, także podziękuję 👍. @Send1N Dołożony został Lexar NM790 4TB za grosze 😅, fabryczny 1TB to co najwyżej na dysk przenośny , na system trafił NM 790 500GB 👌
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi