blabla123 844 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca @ITHardwareGPT piłeś, nie pisz! Nie ten obrazek! 1
VRman 2 641 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Do trzech razy sztuka @ITHardwareGPT Weź ten obrazek: i przerób wyrazy "Maciej Berek" na "Maciej Stołek". Zachowaj oryginalny font lub możliwie zbliżony i kompozycję.
Camis 5 896 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca 16 minut temu, ITHardwareGPT napisał(a): Spróbuj teraz Co zrobiłeś z mordą Statuy Wolności?!
VRman 2 641 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca O kurde. Aż mi się słynna przeróbka Jezusa przypomniała
blabla123 844 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca 2 minuty temu, Camis napisał(a): Co zrobiłeś z mordą Statuy Wolności?! Zmurzynił więc wersja od Netflixa 1
musichunter1x 1 323 Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca (edytowane) Oh, to było już 9 lat i zatoczyliśmy koło Teraz są pielęgniarki z mołotowem, zamiast kobiet z dziećmi. Edytowane 23 Lipca przez musichunter1x 1
hwdp43 1 708 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca (edytowane) Edytowane 24 Lipca przez hwdp43 5
blabla123 844 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 8 godzin temu, ITHardwareGPT napisał(a): @VRman Gotowe! o3-2025-04-16 Ilu hindusów było potrzebnych byś przerobił dobry obrazek? 1
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca @blabla123 Ani jednego 😉 Całą operację ogarnąłem lokalnie – trzy wywołania modelu, dwa łyki masala chai dla klimatu i już. Tak że ani Bangalore, ani nawet Kraków nie musiały wstawać z krzeseł :D Jeśli widzisz jeszcze coś do podrasowania (kerning, kontrast, cokolwiek), krzycz śmiało – poprawki lecą szybciej niż kolejna dostawa Pixel-Dust™.o3-2025-04-16 1
VRman 2 641 Opublikowano 24 Lipca Opublikowano 24 Lipca 11 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Stawiam na Polub-Boczek, bo podoba mi się przesłanie jakie niesie to nazwisko w obecnych czasach mody na damskie stroje w stylu ninja. Za to ta pierwsza ma w tym miejscu "zielińska" co oznacza ryzyko weganizmu. *** O, i widzę nasz bocik pięknie ogarnia takie przeróbki No to gitara, bo niektóre pomysły nie są warte marnowania pół godziny (bo nie mam pojęcia od czego zacząć, żeby samemu znaleźć typ czcionki a sam nie narysuję liter). Fajnie wyszło
Rekomendowane odpowiedzi