nozownikzberlina 497 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września 2 godziny temu, Kris194 napisał(a): miałem w głowie takiego mema, tylko z filmikiem jak trump idzie z putinem i patrzą w niebo
sabaru128 172 Opublikowano 11 Września Opublikowano 11 Września Widzę że ludziska już się trochę przyzwyczaili do sytuacji i zaczyna się to co zwykle zaczyna się w takich sytuacjach. Czyli robienie jaj.
Kadajo 7 398 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września To nie koniecznie przyzwyczajenie, co naturalny system obronny. Humor pozwala człowiekowi rozładować napięcie i lęk w trudnych sytuacjach. Zamiast tłumić emocje lub uciekać w agresję, znajduje „bezpieczny wentyl” – śmiech. 1 6
Camis 5 885 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września BU I Mejza kilka dni przed zatrzymaniem: 1 1
VRman 2 635 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Teraz, Camis napisał(a): Osz fak! Nie wiedziałem, że gość co prowadził Tik-Taka tak przypakował!
Reddzik 2 762 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Z tą Konfą to są cyrki, jak się ich słucha to bębenki się wysadzają w uszach. 2 1 2 1
Kadajo 7 398 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Panowie przypominam ze to jest temat dla politycznych memow, a nie wklejania filmików i linków/ss z portali społecznościowych. 1
crush 3 575 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Ale co jeśli cały kraj i jego klasa polityczna to jeden wielki mem? 🤔 2
hwdp43 1 701 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września @Kadajo to otworz zamkniete tematy zeby bylo gdzie to wklejac 1
Kadajo 7 398 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Cierpliwości, jutro będzie wasze święto 1
crush 3 575 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Za późno. Nie mogłem napluć na Tuska przez 2 dni więc pobiłem żonę. 5
crush 3 575 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września U mnie wątek jest znowu otwarty. Spoiler Nie wziąłem pigułek.
Rekomendowane odpowiedzi