GordonLameman 10 200 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
raven555 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Edytowane 22 Kwietnia przez raven555
GordonLameman Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia Słodki jeżu jaki grażynowy bezbek
Reddzik Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia To nie mem ale cóż.. stacja to jeden wielki mem
Zas Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia W dniu 24.04.2026 o 17:44, Reddzik napisał(a): To nie mem ale cóż.. stacja to jeden wielki mem Aż się przypomina ten stary szmonces... to leciało jakoś tak: - Słuchaj, Mosze, a dlaczego ty czytasz niemieckie gazety? Przecież to są są nazistowskie gadzinówki. - A to jest bardzo proste, Abram. Jak ja biorę do ręki jakakolwiek żydowska gazeta, to tam same nieszczęścia, tragedie, prześladowania, mordy... a w niemieckich gazetach Żydzi cały czas rządzą światem!
Kris194 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Edytowane 27 Kwietnia przez Kris194
blabla123 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Mejza? Nie znam typa! Nigdy nie był w pissie!
musichunter1x Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Oooo XDDDDDDDDDD Gdzieś słyszałem że jakiś idiota polityczny przeczytał WWII jako World War Eleven, wcześniej nabijając się jak to druga strona polityczna jest idiotami. Dziś znalazł mnie mem z tego: Edit. Już znalazłem oryginalny materiał z youtube. Zrzut z nawiązania do somalijskich przekrętów w USA na placówkach opiekuńczych, edukacyjnych itp. Edytowane 30 Kwietnia przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi