Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

80% żenada na poziomie naszych kabaretów z półki "chłop sie za babe przebroł huehuehue" a dalej ledwo śmieszne. 
Lepsze rzeczy w podstawówce robiliśmy jak nam nauczyciel zadał zrobienie czegoś śmiesznego i pokazanie klasie.

Fedorowicz teraz, w tym wieku  w jakim jest w tej chwili, w pół godziny zrobiłby coś 2x śmieszniejszego. 

I jak nie lubię się zgadzać z crushem w czymkolwiek ocierającym się o politykę, tak faktycznie - Ten gość faktycznie jest śmieszny inaczej.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• ASRock ma dobre płyty, trochę ich miałem na Intela, teraz mam MSI i widzę, że bios się w nich zmienił nie do poznania.  Jak masz białe podzespoły, to bym zmienił.  U mnie gwara na procesor do końca 2027 roku, więc do tego czasu powinien pojawić się nowy król 10800 X3D, no chyba, że nowy Intel zgarnie koronę.   
    • Ostrożności nigdy za wiele. Wymieniłem profilaktycznie we wszystkich trzech kompach Asrocki: (X670E dwie sztuki, jedna X870) na MSI z sygnaturki, dzielnie współpracują z 9800x3D. Gość, który kupił ode mnie X870 (sprzedałem w listopadzie 2025) pisał do mnie niedawno, że płyta mu padła (współpracowała z 7800x3D)...na gwarancji jest, ale mimo wszystko. X670E nadal działają. Nigdy więcej ASROCK niestety  
    • Mi się męczył wzrok, dopóki nie dałem światła za ekran. 
    • Podejrzewam, że powodem tego może być fringing, który u niektórych może męczyć wzrok. Ja przesiadając się na qd oleda rgb nie miałem żadnych problemów.      U Linusa robili fajny test. Zaprosił pro graczy i przy wysokim framerete mieli lepsze osiągi. Mało tego, byli w stanie od razu powiedzieć, że jest tylko 240/360 a nie 480Hz (nie pamiętam dokładnie jakie były wartości). Co ciekawe zrobili testy na dużej grupie pracowników. O ile sami twierdzili, że nie widzą różnicy przy wysokim Hz, to w pomiarach każdy minimalnie zyskiwał na celności zwiększając z 240Hz w górę.
    • Mi ten Taichi x870E lite pasuje wizualnie i wielkościowo bo to e-atx, specjalnie taką chciałem, do tego ciągnie 4x nvme bez problemu. Ale ogólnie jakby coś się z nią działo to bym wymieniał, ale ona jak skała ciągnie kompa, 100% stabilny, 24/24h może działać dzień po dniu.    Więc ani myślę zmieniać mobasa. A mimo, że miałem nie zmieniać proca, to się okaże co te nowe AMD będą warte po testach. Jak coś za rok się zmieni i znowu 3 lata gwary na proca 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...