Send1N 678 Opublikowano wczoraj o 13:46 Opublikowano wczoraj o 13:46 (edytowane) Płyty bez dopisku max mają normalnie kombo a sama opcja pojawia się dopiero jak wsadzisz procesor X3D. Edytowane wczoraj o 13:46 przez Send1N 1
dawid8896 0 Opublikowano wczoraj o 13:48 Autor Opublikowano wczoraj o 13:48 @Miszek Poczytałem i rzeczywiście ta płyta nie ma w ogóle tego kombo strike ale czytałem również że procesory 5800x3d są niestabilne na najnowszym beta bios na tej płycie głównej tak że jak zobaczysz niestabilność systemu to albo wina wersji beta biosu i lepiej wrócić do tego biosu najnowszego bez dopisku beta albo złe PBO
Send1N 678 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu To A pro bez maxa niby nie ma kombo po wsadzeniu proca x3d a tomahawk czy gaming plus mają to ciekawe
Miszek 2 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Procesor zamontowany. Pojawiła sie w biosie opcja Kombo strike , ustawiony profil 3, wszystko działa. Na dokładniejsze testy przyjdzie czas, póki co syn spragniony gier więc musiałem opuścić stanowisko. 1
Send1N 678 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czyli w normie tylko dawid8896 coś namieszał 1
dawid8896 0 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu 29 minut temu, Send1N napisał(a): Czyli w normie tylko dawid8896 coś namieszał XD a jak miałem zgadnąć czy Miszek sprawdzał na włożonym procesorze ten bios czy bez bo teraz nie rozumiem dobre pytanie ale widzę że wolisz wymyślać historyjki sam napisał po aktualizacji biosu nie ma opcji Kombo Strike brałem pod logikę że pewnie sprawdzał na włożonym procesorze
Send1N 678 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Pisałeś że poczytałeś i rzeczywiście ta płyta nie ma kombo strike (ja zrozumiałem że ogólnie a nie przed wsadzeniem cpu X3D w socket) więc sam się na to nabrałem że takie gaming plus czy tomahawk od msi bez max na b450 mają (bo miałem te płyty w rękach) a do a pro nie dali Edytowane 10 godzin temu przez Send1N
Miszek 2 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Oj tam, nie róbmy dramy. Może nieprecyzyjnie opisałem sytuację ale nikomu nic się nie stało. 😀a Stary procesor poszedł na olx w 10 minut.
Rekomendowane odpowiedzi