Komputer się resetuje a grafika wchodzi na max obroty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
Pogięło ich🙆 to będzie trzeba założyć fotowoltaike żeby pc dostał papu 😆 U mnie obecnie po uv 4080 bierze od 170 do 230w w zależności od gry ze stratą 5-8 fps i to jest jeszcze dla mnie git. Weź tam panie płac za ten prund😆 -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@Send1Nnie wiem czy to pamiętasz ale miałem podobna sytuację jeszcze na labie. U mnie bylo podobnie jsk nie to samo pół roku męki bo czasami z tydzień było ok a później były jajca. U mnie wszystkie te czary minęły po wymianie zasilacza. Wiem że pewnie jego nie jest jakiś stary ale wiem ze swojego doświadczenia ze tego typu sprzęt komputerowy się też dość często siada po zakupie. Jak wiesz że miałeś wszystko stabilnie to bym na Twoim miejscu podmienił zasilacz -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Robiąc samą fabułę to jedyne bugi jakie mam to przenikanie postaci i szalejące oświetlenie. Tak to nic nie wywala,przytnie czasem. Jak są mutanty to nawet z nimi nie walczę. Szkoda pestek i mniej na naprawę broni wydaję -
Przez Pentium D · Opublikowano
Czyli kupiłeś pastę PTM 7950 a nie plaster? Na to wskazuje "rozprowadził się" bo gdyby był plaster to raczej byś napisał "ułożył się" 🤔
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi