Jaki monitor 32"?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez damyan123 · Opublikowano
Pracowałem lata temu w prawie wszystkich dużych elektromarketach (Euro, MM, Neonet) i każda sieć ma system premiowy, bonusy albo targety na pÓłkowniki, promotorów Lg, Sony i Samsunga. Jest sporo sposobów żeby wymusić sprzedaż tego czego klient nie chce 🤣 nie wspominając o gwarancjach, usługach i akcesoriach... -
Przez Badalamann · Opublikowano
@VRman To nie jest głupi argument. jest on kluczowy i to z jego powodu mamy to co mamy obecnie. Ludzie chcą taniego sprzętu rtv i agd w klasie ekonomicznej oraz średnio drogiego w klasie premium. Nie chcemy tez odpadów poprodukcyjnych itd. Nie chcemy też pracować na niskopłatnych stanowiskach, przy męczącej pracy "na taśmie". Z tego powodu ogromna część produkcji została przeniesiona do Chin a teraz także do Indii, Bangladeszu, Pakistanu czy coraz częściej państw Afryki. -
Przez voltq · Opublikowano
Większość jest tu ode mnie dużo młodsza i dużo lepsza w granie w gierki , dla mnie starego dziadka męczarniom jest poziom zwykły w tej grze , bez hardkoru z negatywnymi perkami i modami na trudniejszą walkę ta gra mnie właśnie męczy i nie sprawia przyjemności -
Przez Totek · Opublikowano
Nie no, przecie zatrzymałem się... Widać wyraźnie na zdjęciu jak jest w bezruchu, wszystko legit -
Przez VRman · Opublikowano
Ale politycy w teorii powinni bronić kraju i interesów obywateli a nie kilku bogatych łapówka.. a przepraszam, lobbystów. Dekadę temu były artykuły - bicie na alarm, ostrzeganie. I co? Politycy tacy biedni i głupiutcy i nie wiedzą co robią Wiedzą dobrze, tylko mają w dupie. I to jest niepojęte, że wyborcy tyle pozwalają politykom i niepojęte że politycy tyle pozwalają tym, których powinno się śmiało nazywać wrogiem i zagrożeniem. To jest strasznie głupi argument "bo wszystko byłoby droższe!" Jak nas zaorają gospodarczo i nałożeniem homonta, kagańca i permanentnej kontroli, to gówno z tego będzie, że pralka kosztuje tylko 900zł zamiast 2500, bo zarabiać będziesz 5x mniej. 5x 900 = ? No właśnie. O ile będziesz zarabiał. Bo może umarłeś kilka lat temu z powodu biedy albo z powodu bycia niewygodnym dla zamordystycznej władzy, która jest marionetkami silniejszej mafii (zwanej dziś dla niepoznaki państwem) Poza tym ekonomia. Nic nie da, że dasz wszystkim po miliardzie. Siła pieniądza się zmieni. Podobnie z gospodarką bez zalewu z Chin. Jeśli wrócić do oparcia o gospodarki zachodnie to też będzie inaczej. Nie będzie przeszkadzała wyższa cena, bo taniego shitu z Chin nie będzie. I tylko bez "nikogo nie będzie na to stać!" - ano bzdura, bo poważną długoterminową strategią wycelowaną w dobrobyt własny i państw przyjaznych (pokojowych) możnaby zrobić takie przepisy, że pralka czy telewizor pracują przez dekadę bez awarii, a nie że w ciągu tej dekady potrzebujesz wydać na to trzy razy, bo shit się popsuł. Mamy też sporo niepotrzebnego badziewia bo się zrobiliśmy wygodniccy. Można dużo zmienić. Niestety nie widzę tego wcale jako realnego scenariusza. Drugie niestety, że bez takiego podejścia do wrogów gospodarczych zmierzamy do potężnej katastrofy. Z AI też by się przydało coś zrobić zanim zarżnie to większość miejsc pracy. Tylko gdzie szukać uczciwego, mądrego i chcącego pracować dla dobra ogółu polityka? Jak ktoś znajdzie pod jakimś kamieniem to niech da znać, bo ja jeszcze nie znalazłem. Tylko to nie znaczy, że można pisać "nie da się", bo to kompletna bzdura. To jak słuchać obżartucha wpierdalającego 10 jajek i talerz naleśników na śniadanie "nie da się jeść mniej, bo ja bym się czuł głodny przecież". Napiszcie "politycy do tego nie dopuszczą" czy "lobbyści/korpo do tego nie dopuszczą". "Do tego potrzebaby porządnego polityka, a tych nie ma" OK. Ale nie piszcie nie da się.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi