Planuję zakup 4070 Super - czy brak zasilacza ATX 3.0 to jakiś problem?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
Pozytywem tej wojny powinien być spadek wpływów żymian na świat. Oby to był początek ich końca. Pozytywem tej wojny powinien być spadek wpływów żymian na świat. Oby to był początek ich końca. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@GordonLameman Zakładałem że wygra Trzaskowski. Ale nawet teraz z trudniejszych tematów to właśnie masz widoczne cięcia w ochronie zdrowia. Pewnie jest wiele podobnych, mniej widocznych. Trudne w odbiorze są tez rosnące przywileje mundurówki. To też efekt czasów przedwojennych. Nie ma też pewności co wyjdzie z pozyskania z środków z SAFE. Bo dziwnie to wygląda na ten moment niestety. I jak nie uda się pozyskać z pożyczki SAFE to dopiero będą cięcia w wielu gałęziach by znaleźć inne źródła finansowania zbrojeń. @Klakier1984 I jak pisałem takie wrzutki podobaja sie opozycji i jej wyborcom. Koalicji na pewno nie pomogą, a mogą zaszkodzić i utrudnić wygranie wyborów. Równocześnie te wrzutki Pełczyńskiej nie maja żadnych szans na wdrożenie, ani też nie mają takiego celu i ona i reszta z PL2050 o tym wie. Nie ma nawet pewności czy PL2050 nie odwali numeru z wyjściem z koalicji pod koniec kadencji, byle tylko zysakć rozgłos i chwilowe poparcie pozwalające przekroczyć 5% próg. Co do czasów przedwojennych to dopiero się zaczęły kilka lat temu. Potrwają conajmniej jeszcze kilkanaście, w optymistycznym scenariuszu w którym nie dojdzie do dużego starcia z kacpastwem. A pod względęm spłaty pożyczek i tym samym cięć budżetgowych to mówi sie o perspektywie 25-30 lat i dłuższej. A jest tez opcja na scenariusz pesymistyczny, gdyby USA trwale ograniczyło gwarancje bezpieczeństwa dla państw euroejskich czy opóściło NATO. Wówczas będizemy musieli zbroić się błyskawicznie, co będzie oznaczało gigantyczne koszty. A już teraz sektor zbrojeniowy wyczuł jak duży jest popyt i wciąż podnosi ceny uzbrojenia. Mimo już dużych, w przypadku amunicji artyleryjskiej i rakietowej nawet kilkukrotnych wzrostów od 2022. -
Przez galakty · Opublikowano
A tego nie wiem bo nigdy nie gram tu i tu, to co niewygodne/nie da się na Decku to na PC, a co mogę na Decku to na Decku. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mozna kupic nowego proca i grac w uzytki i pisac jaki to wzrost 163%
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi