Zestaw z rtx 4060ti/rx7700 xt
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez crush · Opublikowano
Czy ja się dowiem w końcu czy odbyłeś służbę zasadniczą? Trzeci raz pytam. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Hehe Ale to że Lichocka jest w polityce to do dziś nie wierzę. Ona nawet jako dziennikarka była mierna, jedyne co potrafiła to łazić za POwczyniami i POwcami i ich prowokować i nagrywać ich zachowania (i właśnie do tego została oddelegowana przez PiS). No i to że później była zgłoszona przez PiS na listy wyborcze to mogę zrozumieć, bo to ich sprawa. Ale że Polki i Polacy zagłosowali na Lichocką która jest przeciętną dziennikarką a zarazem miała zerowe doświadczenie w polityce to po prostu... nie wierzę Poważnie, nie wiem kiedy wreszcie ludzie przestaną głosować na PO-PIS, partie się zmieniają, nazwy się zmieniają, a przy korycie od ponad 30 lat praktycznie te same gęby -
Przez Filip454 · Opublikowano
Lista tematów zarchiwizowanych przez Filip454 Cinebench R23 - Ranking forum PCLab.pl Co dalej z PCLab.pl Geekbench 6 - Dawajcie wyniki Ipod - Recezja 56K be aware! - Nowe Zdjecia ) Na jakie forum o tematyce IT chcesz się przenieść SYLWESTER Z LABEM 2022 Sztuczna inteligencja AI - (OpenAI, ChatGPT, Midjourney, DALL-E) - Temat ogólny [Tutorial] S.M.A.R.T - interpretacja parametrów WIDESCREEN - Temat ogólny i zbiorczy Wielki test pendrive'ów użytkowników forum
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi