Co kupić Ryzen 5 5600 czy i5 12400f
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez musichunter1x · Opublikowano
@CryptTM Dzięki, już zapomniałem o tych urządzeniach, a rzuciłem termowizje jako żart, bo modele na których można polegać są drogie. Może znajdę sposób by oszacować w miarę realną temperaturę. Jesteś w stanie uzyskać powtarzalne odczyty z radiatorów? Może nie da to realnych temperatur, ale mógłbym mierzyć zmiany. -
Przez aerial · Opublikowano
Ten stary supreme HF bez kółek z miedzianym topem fajny, klasyk. -
Przez Dirian · Opublikowano
Cześć Nie podpowiem czy to najlepsza opcja, ale miałem okazję kilka miesięcy temu pobawić się tym lapkiem przez tydzień (konfigurowałem parę rzeczy dla osoby docelowej z rodziny), i moim zdaniem to kawał świetnego sprzętu. Lekki, fajnie wykonany, z bardzo dobrym ekranem i przyzwoitą kulturą pracy. Z minusów, to pod większym obciążeniem wentylator robi się trochę głośny. Bateria trzymała mi około 5h (przeglądarka + muzyka w tle + instalowanie softu / ściąganie plików + ekran na 80%), pewnie gdyby nic nie instalować i nie ściągać, to dobiłaby do 6-7h. Ogólnie bardzo fajny sprzęt, gdybym szukał czegoś podobnego dla siebie to bym pewnie też go wziął -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Jakiś wpływ mogą mieć też straty na VRM, pobór po tym samym czasie na jednym i drugim? Czy toi stale te 30w różnicy? Pobór może skakać -
Przez j4z · Opublikowano
Nie wiem, ale 128GB w większości sklepów niedostępny. Dobra kwota, patrząc na to, za ile kupiłeś. Gratki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi